Nata_Po

Вірні супутники моєї косметички від Bell

Вірні супутники моєї косметички від Bell

Вперше я придбала ці консилери практично випадково, але спробувала і повторилла знову і однозначно повторю ще, бо цілком хороші продукти засвою ціну. І водночас розповім, як точно вгадати з відтінком.

Bell - це польська фірма косметики, з якою я познайомилась порівняно давно, придбавши тіні однушки та цей консилер.

Але він у мене завершився і я придбала ще раз, але тепер вже у двох відтінках для зручності використання.

Як бачите, не найкраще упакування, через що практично всі надписи постирались. Але для мене це не є проблемою. Тут класичні пензлики стандартного розміру, з якими я також не мала жодного разу проблем. Мені цей консилер дуже зручний у використанні, гарно тушується, як пензликами, так і пальцями, не скатується в складки, нічого не підкреслює, не пересушує.

Я спеціально купувала у двох відтінках, щоб перекрити всі потреби.

У мене 020 світліший та 030 більш темний.

Я не є білосніжкою, тому користувалась двомавесь час. Якщо під очима можна додати світлішого, то на обличчя краще темнійший. Так само я люблю наносити у внутрішній кутик більш світлий відітнок, а у зовнішній темний, щоб не було яскраво виражений світлих кіл під очима.

Аналогічні за потреби можна змішати їх дваі отримати проміжний варіант. Тому віддітнки - це іделаьна історія для мене і рекомендую вам також.

Як я вже казала, я зараз дещо загоріла, тому обидва консилери не виглядають достатньо світлими, а світлий, так взагалі білим, але це не так.

Нагадаю нижній - 020, верхній 030. Далі це ці ж свотчі, розтушовані пальчиком.

Вони мають приємні та дуже носибельні відтінки. Вони мають скоріше більш нейтральний, аніж жовтуватий підтон, і тим більше не рожевуватий.

Мені вони заходять на ура, і думаю, що купуватиму і надалі, як і в цілому продукти Bell, бо мені дуже подобається їхня косметика.

Тож рекомендасьйон. У них також, я бачила, вийшла веганська серія з авокадо і там також є консилери. У майбутньому можливо саме їх іспробую.