Alyona Fedyk

Найкращі туші для вій: ТОП-7

Найкращі туші для вій: ТОП-7

Впевнена, кожна дівчина рано чи пізно починає думати про те, яка туш найкраща з усього мільйона:) Так, їх просто безліч: хороших, стійких, зі зручною щіточкою та мультифункціями. Але сьогодні я хочу поділитись дійсно перевіреними мною тушами, які вразили мене дієвістю, а мої чутливі очі – безпечністю. То як? Хочете дізнатися, яка вона – найкраща туш для вій у моєму розумінні? Тоді поїхали.

Розпочну з найцікавішого. Як вибрати туш для вій, щоб вона не лише стійко трималась, а й була безпечною для очей та легко наносилась без грудочок?

Важливим критерієм є саме щіточка.

  • Туш з натуральною щіточкою – це шлях до якісного розділення, розпушення та об’єму. Дійсно, великі щіточки мають здатність краще “розчесати” війки, тим самим забезпечивши ефект об’єму.
  • Туш із силіконовою щіточкою дозволить досягти хорошого подовження вій. Вся причина в тому, що силіконові щіточки зазвичай виготовляють меншими за розміром та з коротшими щетинками. Плюс вони більш гнучкі, а отже щільніше прилягають до волосинок та залишають більшу кількість засобу від коренів до самих кінчиків. Звісно, є виключення, і туші з силіконовою щіточкою теж можуть бути призначеними для об’єму. Однак, за особистим спостереженням, можу сказати, що моя статистика дуже близька до істини:)
  • Туш з вигнутою щіточкою – це моя любов:) Початково вона створювалась саме для підкручування вій, але з часом я зрозуміла, що така форма – найзручніша. Її можна розташовувати увігнутою стороною до вій, тим самим одним рухом профарбувавши і середину, і внутрішній, і зовнішній куточок ока, або ж сферичною, фіксуючи вії у припіднятому стані.

Формула туші теж грає велику роль не лише, тому що це власна безпека, а й тому, що цей критерій визначає стійкість засобу та властивість його зняття.

Я не є поціновувачем водостійких формул, але якщо ви не можете знайти туш для вій, яка не буде перебиватись, а звичайні засоби ну ніяк не уживаються з жирною шкірою повік, то це непоганий варіант. Єдине – обов’язково запасіться спеціальною двохфазною змивачкою.

Я люблю звичайні або термотуші. Проте останні частіше змиваю по стандарту, бо справді забуваю про їхню зручну особливість:) Не робіть так, бо ж для того творці і старались, аби ми могли просто тепленькою водою змити засіб, не травмуючи війки.

В моєму топ-7 тушей для вій є і термо, і звичайні. Водостійкі я не беру, бо, впевнена, що поціновувачів таких формул не так вже й багато. Всі вони дуже якісні та стійкі. Я обрала засоби з різними щіточками, аби наглядно показати ефект, а ще скажу, що серед них є і бюджет, і люкс.

Найкраща туш для вій. Рейтинг від мене:

Моя особлива рекомендація для тих, хто чекає від туші найкращого розділення та розпушення. Велика циліндрична щіточка, яка (запевняю!) допоможе показати потенціал об’єму ваших вій. Коли наношу її, завжди відповідаю на питання “чим ти фарбуєш вії?”:)

Туш для підкручування вій та максимально природного ефекту. Я обожнюю її в якості засобу для щоденного мейкапу, бо вона гарантовано запобігає склеюванню, а ще роками доводить стійкість формули. Яке там перебивання або осипання? The Saem ніколи цим не грішитиме. Обирайте туш з вигнутою щіточкою, бо саме вона стала легендарною на MAKEUP. А ще це та сама термо:)

Коли вона вперше з’явилась в моїй косметичці, я була приємно вражена, але з появою відтінку Burgundy Haze – моєму захвату не було меж. Скажу чесно: я просто в шоці від того, якими гарними можуть бути вії у іншому кольорі:) Він не кидається в очі, але дуже круто підкреслює погляд. Унікальність Sky High – в гнучкій гумовій щіточці у формі конуса. Гарно подовжує та профарбовує вії в куточках, але до неї потрібно звикнути, аби навчитись фарбуватись без склеювання волосків.

Класична спіральна щіточка – це однозначно якісне розділення. Дуже люблю цю туш для вій за її делікатність до очей та максимальну легкість. Я завжди забуваю, що нафарбована, бо туш дійсно піклується про комфорт. Ну і якщо нанести її у 2-3 шари – ефект “вау” забезпечений. Вії миттєво об’ємні, пухнасті, припідняті… В мене наразі мініатюра, але в подальшому, можливо, повторю покупку повнорозмірною.

Культова туш-помпа для самостійного регулювання кількості засобу на щіточці містить 90% натуральних компонентів. Зізнаюсь, для мене з усіх не натуральних щіточок ця – найзручніша. Це щільний пластик, завдяки якому вії дуже добре окреслені, але комусь така щіточка може здатись жорсткою. Завдяки спеціальній помпі можна зробити натуральні вії або досягти ефекту накладних. Натиснути по центру туби (вона із м’якого силікону) = додати на щіточку більше туші. Стійкість непогана, але не варто чекати від неї чогось нереального.

Ну хто ж не чув про цю туш для вій? Роками вона поповнює косметички дівчат, і, звісно, моя теж не раз містила цю рожеву крихітку. Щіточка тут не настільки вигнута, як здається такою за рахунок різних зон. Всього на основі – 10 рядів щетинок різної довжини, завдяки чому нею можна і розпушити, і подовжити, і підкрутити. Універсальна Lash/Cils Sensational має доволі стійку формулу, як, власне, і практично всі туші Maybelline. Любила її тривалий час, але тепер є значно цікавіші альтернативи, проте від себе можу сміливо рекомендувати.

Фінальна у моєму топ найкращих тушей для вій. Тут теж класична спіральна щіточка, але на відміну від попередньої ця більше підходить для звичайного тонування волосків:) Такі туші теж потрібні, адже вигляд своїх вій, лише з незначним покращенням, – це завжди плюс, якщо мова йде про щоденний макіяж очей. Clarins Supra Volume чудово розділяє вії, не осипається та гарно змивається міцеляркою.

На першому фото для порівняння вії без будь-якого засобу:)

Мій рейтинг – це лише рекомендації. Розумію, що для когось ці засоби можуть бути не такими крутими, як особисто для мене, але я щиро вірю, що хтось нарешті “познайомиться” зі своїм ідеальним б’юті-продуктом:) Зрештою, для цього я і старалась. Всіх обіймаю!