Iryna Koval

Lancome Lash Idole Mascara

Lancome Lash Idole Mascara
Lancome Lash Idole Mascara

Lancome Lash Idole Mascara стала справжнім феноменом у світі краси, завойовуючи серця шанувальників з першого погляду. Чи зможе вона зачарувати і вас? Давайте дізнаємося!

Lancome Lash Idole Mascara

Приємне оформлення, досить просте, але таке стильне та лаконічне.

Характерною особливістю цієї туші є незвичайна форма щіточки. Вона виконана з силікону та має вигнуту форму, середньої довжини та ширини, ідеально повторює природний вигин вій. Особисто я віддаю перевагу саме таким вигнутим щіточкам, оскільки вони допомагають підняти і підкрутити вії. На щіточці можна розглянути дуже багато щетинок, і помітно, що вони різного розміру, що дозволяє їм добре прочісувати і розділяти кожну війку.

Текстура туші подібна до гелевої емульсії - не занадто рідка, не занадто суха, саме така, якою повинна бути якісна туш. Така консистенція дозволяє туші зберігати свої властивості тривалий час, що, напевно, відрізняє люксові туші від тих, що можна придбати в мас-маркеті.

Відтінок - класичний чорний колір, досить насичений, з гарним рівнем пігментації.

При нанесенні в один шар туш чудово розділяє вії, подовжує та надає їм об'єму, не склеюючи їх. Щіточка допомагає підняти вії і утримує їх у цьому положенні до моменту зняття макіяжу. Якщо нанести декілька шарів, можна досягти більш драматичного ефекту, але при цьому вії залишаються м'якими, і вона максимально комфортно відчувається на очах.

Також хочу відзначити, що туш добре поводиться протягом дня. Вона не обсипається, не залишає темних кіл під очима. Змивається без зайвих зусиль, звичайно міцелярною водою за лічені секунди.

Lancome Lash Idole Mascara - це туш, яка захоплює серця з першого нанесення і залишається незмінним фаворитом назавжди. Її унікальна формула і спеціально розроблена щіточка забезпечують бездоганне подовження, об’єм та підкручування вій.