Alyona Fedyk

Зазираємо у косметичку… подружки:)

Зазираємо у косметичку… подружки:)

Приймаємо виклик від неймовірних

Ya Yana

Дарина🦉

Євгенія 👩

Вони показували нам свої та косметички сестричок, і посилання на ці круті публікації ми, звичайно, не можемо не залишити:

Ми ж з O’Ostah майже сестрички, але косметички в нас абсолютно різні. Хочете зазирнути? Дуже сподіваємось, що для когось наш допис буде корисним, а не лише цікавим:)

Alyona Fedyk:

“Обожнюю Pharmaceris F. Цей мінеральний флюїд ідеально контактує з моєю шкірою, яка схильна до акне. Чудовий відтінок (20), є сонцезахисний фільтр, приємний трішки вологий фініш, якісне перекриття недоліків – здається, я знайшла дійсно найкращий тональний засіб!”

O'Ostah:

“Я думала, що знайома з класними тональними засобами, але ні, це було не воно. By Terry дав мені зрозуміти, яким має бути ідеальний тональний крем. Це рідкий фотошоп (без перебільшення), некомедогенна формула, відчуття легкості та флюїдна текстура, завдяки якій тон не западає у зморшки та пори. Люблю сильно-сильно, і так, він вартує кожної гривні.”

Alyona Fedyk:

“З недавнього часу обираю Lamel Insta Camouflage у відтінку 401. Це найкраща б’юті-знахідка 2023 року. Гарно перекриває мої синці, не провалюється в зморшки та відмінно тримається цілий день.”

O'Ostah:

“Консилер від Revolution коштує набагато менше, ніж мав би. Він замаскує і наслідки безсонної ночі, і дедлайни, і «вулкан», який вискочив перед важливою подією. Перевірений помічник, якому не зраджую вже два роки»

Alyona Fedyk:

“Якщо потрібно трішки прибрати жирний блиск або зафіксувати макіяж, обираю Deborah Dress Me Perfect Loose Powder. Вона має універсальний прозорий відтінок, а ще дуже-дуже ніжна. Лягає бездоганно, як на мене.”

O'Ostah:

Я теж надаю перевагу розсипчастим пудрам, зараз це Inglot. Її мені порекомендувала візажистка, яка працює на знімальних майданчиках. Дійсно, чудово виглядає не тільки в кадрі (читайте: у камері ноута на міті😂), а й у житті. Інколи можу використовувати навіть без тональної основи, бо професійно блюрить. I, здається, ця мінька ніколи не закінчиться.”

Alyona Fedyk:

“Я дуже полюбляю все бронзувальне:) Ефект засмаги для мене важливий, тому обличчя затемнюю бронзером Artdeco. Зручно, що є одразу 2 відтінки, які я зазвичай змішую. Результат подобається. Користуюсь цією бронзувальною пудрою вже багато років. До речі, це подарунок від O'Ostah:)”

O'Ostah:

“Я не люблю на своєму обличчі бронзери, а якщо і купую у пориві мейкапоголізму якийсь, то майже одразу віддаю Альоні. Єдиний, який мені підійшов – від Physicians Formula, відтінок light bronzer. Наглухо матовий, легкий у нанесенні, тушується за пару рухів… Створений для таких новачків у «бронзувальному» світі, як я.”

Alyona Fedyk:

“Знаю, знаю, що набридла вже зі своїм KIKO, але його в моїй косметичці вистачає:) Рум’яна у відтінку 10 - Warm Mauve, напевно, підійдуть усім. Красивий матовий рожевий відтінок дійсно освіжає обличчя.”

O'Ostah:

“Якщо ви боїтесь ефекту ту мач у дрейпінгу – Benefit Dandelion для вас. Мімімішне паковання, напівпрозорий фініш, легке мерехтіння… Але будьте готові інтенсивно попрацювати пензликом, щоб набрати румʼяшки на ворс.”

Alyona Fedyk:

“Це серія Blue Me від KIKO, в яку я просто закохана. Тіні-спаркли у відтінку 03 – красивенна бронза, якою можна підкреслити очі, наносячи текстуру на всю повіку або затемнюючи лише рухому. Загалом – це суцільний вау. Відео-свотчі можна знайти у дописі “Sunset makeup: найкращий акцент у макіяжі на заході сонця…”

O'Ostah:

“Я б віддала всі свої палетки без жалю, але точно залишила нереальні одинашки від Sephora у відтінку 232. Їм роблять компліменти як дівчата, так і хлопці. Це просто космос на повіках, не інакше!”

Alyona Fedyk і O'Ostah:

“Тут ми зійшлись поглядами майже на 100%. Обожнюємо мікроолівець від Maybelline, бо він дуже круто корегує брови, дає красивий відтінок та стійко тримається весь день. Саша – палка брюнетка, а отже користується більш темним відтінком – Black Brown, я ж обираю Medium Brown.”

Alyona Fedyk:

“Дивно не побачити The Saem у його фанаток, які говорили про нього так часто і з таким захопленням, правда ж?:) Але зараз маємо інших фаворитів. Мій – це Kiko Milano Lost In Amalfi 24h Lasting Click Mascara. Фантастична туш, яка чомусь набрала дуже багато суперечливих відгуків. Для мене це – найкраще розпушення, яке я коли-небудь бачила. Ідеально розділяє та надає розкішний об’єм. І взагалі не перебивається. Обожнюю”

O'Ostah:

Ця туш дісталась мені у подарунок і я не покладала на неї особливих сподівань, бо користуюсь тільки термо. І, диво, – Cosmic Black тримається залізобетонно міцно, за що розтопила моє серденько. Як бонус – силіконова мʼяка щіточка для детального фарбування кожної волосинки та подовження до небес (ну, до брів так точно 😉)”

Alyona Fedyk:

“У мене тріо від різних брендів:) Я обожнюю олівець NYX у відтінку 857 - Nude Beige, помаду Maybelline Color Sensational у відтінку 725 - Tantalizing Taupe та блиск Kiko у відтінку 06. Як бачите, нюд – моє все. Вважаю, що саме цей natural-сет можна найменувати ідеальним для всіх фототипів.”

O'Ostah:

Хто зі мною давно, той знає про наш палкий роман із Catrice. Лакшері-плампери близько не стояли поруч із цими бюджетними волюмінайзерами. Якщо не знаєте, який вибрати – дивіться у моїх перших відео. А бальзамчик від Rituals люблю за естетичний футляр (ця кнопочка😍) та універсальний колір –ніжна рожева троянда.”

Alyona Fedyk:

“Звісно, їх дуже багато, бо всі ми – дівчатка, і любимо щось красиве та якісне. Але якщо говорити про один продукт, то це точно бронзувальна пудра Dior Diorskin Mineral Nude. Люксовий дизайн і люксова якість, тут не посперечаєшся. Дуже делікатна пігментація, а отже – точно не переборщиш.”

O'Ostah:

Якщо у вас є зайві пару тисяч і ви хочете зробити собі дійсно розкішний подарунок – це мають бути Метеорити. Надлегка вуаль з пігментами-коректорами, найдрібніше сяйво з усіх можливих, королівський дизайн та аромат… Про який я розповім нижче.”

Alyona Fedyk:

“Звичайно, це Dior Addict з нотою сицилійського мандарина. Дуже красивий і незвичний аромат, який точно має свою впізнаваність. Легкий, чуттєвий та дуже жіночний – в ньому ти почуваєшся справжньою леді. Буду любити завжди за його приємну квітковість, терпку трав’янистість та надспокійну базу із сандалу та ванілі.”

O'Ostah:

Якщо Альона -–це легкий весняний вітерець, то я – шквальний вітер, який зносить все навколо. Рецептори цієї тендітної білявки мене вражають, бо вона витримує мої найважчі парфумоурагани. Інсоленс – фіалково-пудровий та гучний, чудово пасує до кашемірового пальто і суконь. Якщо ви захочете дізнатись, який же він – просто понюхайте баночку Метеоритів і помножте інтенсивність аромату на 10.”