Дарина🦉

Наша косметичка з сестрою

Наша косметичка з сестрою

Всім привіт!

Ось і друга частина нашої косметички з Євгенія 👩 !

Цією ідеєю надихнула нас Ya Yana, за що їй велике дякую. І моя кицюня почала робити цей допис, це повністю її заслуга!

Тож дивимось на скільки ми різні чи однакові!

Почнемо з шампуней для волосся.

У сестри чорне, пофарбоване і сухе волосся. Для себе вона вибирає шампунь LOreal Elseve "Повне відновлення 5" для пошкодженого волосся з кератином. Вона користується цим шампунем протягом декількох років і їй подобається як він очищує та розгладжує волосся.

Я зараз користуюся Шампунь для нейтралізації жовтизни "Silver Tone" HAIRWAVE, і дуже ним задоволенна, це прям знахідка для мене. Оглад робила тут https://club.makeup.com.ua/post/27384/

Наша косметичка з сестрою

У сестри – це Tresemme Keratin, який за її словами перетворює волосся з кульбаби на шовк. Детальний допис тут https://club.makeup.com.ua/post/20607/ , треба теж обов'язково спробувати!

Я зараз користуюся Бальзамом для нейтралізації жовтизни "Silver Tone" HAIRWAVE, дуже дієво прибирає жовтизну та зволожує волосся. Про нього розповідала тут https://club.makeup.com.ua/post/27384/

У сестри маска для волосся, салонний ефект за 8 секунд від Masil 8. Вона вже писала докладний допис про цю маску тут: https://club.makeup.com.ua/post/9128/ (Вона щиро любить цю маску і рекомендує купити її мені).

В мене маска для нейтралізації жовтизни "Silver Tone" HAIRWAVE, мені дуже полюбилася ця серія https://club.makeup.com.ua/post/27384/

Тут у нас повний збіг за брендом, у сестри теж Tangle Teezer, тільки в іншій варіації. Її враження від цієї щітки можна прочитати тут: https://club.makeup.com.ua/post/5151/

За свій Tangle Teezer писала тут https://club.makeup.com.ua/post/26577/ , дуже задоволена цією щіткою.

Моя сестра не дуже любить гелі для душу, їй більше подобається мило. Однак, для допису вона обрала слайм-гель для душу Mermade What a Melon, який вона отримала у подарунковому боксі від makeup club. Їй подобається аромат цього гелю та незвичайна консистенція, він дає ніжну пінку та дуже гарно очищує).

Мені сподобався гель для душу Slavia допис тут https://club.makeup.com.ua/post/26947/ , але з Mermade теж хочу познайомитися.

Крем для очей Dr. Irena Eris тут в нас повний збіг. Він дуже їй сподобався, і вона подарувала мені такий самий. Він добре зволожує та освітлює шкіру. Сестра розповідала тут
https://club.makeup.com.ua/post/24145/ , мої враження в цьому дописі https://club.makeup.com.ua/post/25171/ .

Моя сестра не великий поціновувач парфумерії і в неї немає улюбленого аромату. Тому на її поличці більше ароматних пробничків, ніж повноцінних флаконів. Для допису вона вибрала 2 пробники від Intenso Parfum, я про цей бренд не чула, але вона каже, що один аромат маж дуже смачних запах мандаринок, а інший пахне солодкою, теплою ваніллю).

Я ж, роками обираю свій улюблений аромат Gian Marco Venturi Woman , писала про нього тут https://club.makeup.com.ua/post/26713/, треба і сестру з ним познайомити.

На відміну від мене, сестра – абсолютний противник кулькових дезодорантів. Тому в її косметичці найчастіше можна зустріти дезодорант-спрей. На цей раз - це дезодорант "Груша і алое вера" Dove, який вона вважає найевективнішим, найулюбленішим та найароматнішим).

Мені ж полюбився антиперспірант "24 години захист та комфорт" Babe Laboratorios Roll-On Deodorant, який теж мені подарувала вона. Допис робила тут https://makeup.com.ua/ua/product/101324/.

Ось такі огляди в нас вийшли, маю надію що було цікаво!

Всім дякую!