Strange Love

Нейтралізація жовтизни з Hairwave Silver Tone: Бути блондинкою просто

Нейтралізація жовтизни з Hairwave Silver Tone: Бути блондинкою просто

Більшу частину свого життя я блондинка, перепробувала різноманітні техніки фарбування, проте проблема завжди одна - жовтизна. Боротися з нею доволі важко і ризиковано, бо, як на мене, вже краще золоте волосся, ніж фіолетові пасма по всій голові.


Проте лінійка засобів Hairwave Silver Tone вразила мене якраз тим, що лягає на волосся дуже рівномірно, не "просідає" у фіолетові чи сині відтінки на пористих ділянках волосся. Навіть якщо ви перетримаєте засоби на волоссі, все одно отримаєте приємний пастельний результат у холодних тонах.

Має найбільш виражений фіолетовтй нюанс. Добре промиває шкіру голови, не викликає відчуття сухості чи зуду. Чергуватиму його з іншими шампунями для підтримуючого ефекту.

Містить не лише фіолетовий, а й трішки синього коректору. Тому прекрасно підійде для нейтралізації жовто-помаранчевих тонів. Пом'якшує волосся, робить його гладеньким. Як на мене, найефективніший засіб в плані саме тонуючих властивостей, проте за ефектом та консистенцією ну дуже схожий на наступного "героя" мого огляду - бальзам для нейтралізації жовтизни.

Як я зазначила вище, дуже схожий з кондиціонером з цієї серії. Тому, як на мене, можна обрати когось одного з них. Також добре пом'якшує волосся та прибирає небажані відтінки, при цьому не провалюється в синій, сірий чи фіолетовий

Маска густа, наче крем. Має приємний аромат, схожий на парфуми унісекс. Добре розподіляється та легко змивається. Має найменше фіолетовизни у собі. Після неї волосся м'яке та легке, немає ефекту силіконових сосульок.

Результат мені дуже сподобався. Волосся не стало сухішим, колір став більш пастельним та натуральним, наче я світло-руса від природи. Немає фіолетових чи синіх пасем, відтінок дуже благородний.

Рекомендую