Нейтралізація жовтизни з Hairwave Silver Tone: Бути блондинкою просто
Я протестувала усю лінійку Hairwave Silver Tone та готова ділитися враженнями.
Більшу частину свого життя я блондинка, перепробувала різноманітні техніки фарбування, проте проблема завжди одна - жовтизна. Боротися з нею доволі важко і ризиковано, бо, як на мене, вже краще золоте волосся, ніж фіолетові пасма по всій голові.
Проте лінійка засобів Hairwave Silver Tone вразила мене якраз тим, що лягає на волосся дуже рівномірно, не "просідає" у фіолетові чи сині відтінки на пористих ділянках волосся. Навіть якщо ви перетримаєте засоби на волоссі, все одно отримаєте приємний пастельний результат у холодних тонах.
Шампунь для нейтралізації жовтизни "Silver Tone" HAIRWAVE Shampoo Silver Tone
Має найбільш виражений фіолетовтй нюанс. Добре промиває шкіру голови, не викликає відчуття сухості чи зуду. Чергуватиму його з іншими шампунями для підтримуючого ефекту.
Кондиціонер для нейтралізації жовтизни "Silver Tone" HAIRWAVE Conditioner Silver Tone
Містить не лише фіолетовий, а й трішки синього коректору. Тому прекрасно підійде для нейтралізації жовто-помаранчевих тонів. Пом'якшує волосся, робить його гладеньким. Як на мене, найефективніший засіб в плані саме тонуючих властивостей, проте за ефектом та консистенцією ну дуже схожий на наступного "героя" мого огляду - бальзам для нейтралізації жовтизни.
Бальзам для нейтралізації жовтизни "Silver Tone" HAIRWAVE Balm Silver Tone
Як я зазначила вище, дуже схожий з кондиціонером з цієї серії. Тому, як на мене, можна обрати когось одного з них. Також добре пом'якшує волосся та прибирає небажані відтінки, п ри цьому не провалюється в синій, сірий чи фіолетовий
Маска для нейтралізації жовтизни "Silver Tone" HAIRWAVE Mask For Hair Silver Tone
Маска густа, наче крем. Має приємний аромат, схожий на парфуми унісекс. Добре розподіляється та легко змивається. Має найменше фіолетовизни у собі. Після неї волосся м'яке та легке, немає ефекту силіконових сосульок.
Результат мені дуже сподобався. Волосся не стало сухішим, колір став більш пастельним та натуральним, наче я світло-руса від природи. Немає фіолетових чи синіх пасем, відтінок дуже благородний.
Рекомендую
Коментарі (0)