Євгенія 👩

Перетворює волосся з кульбаби на шовк🖤

Перетворює волосся з кульбаби на шовк🖤
Перетворює волосся з кульбаби на шовк🖤

Всім привіт✌️

Про цей кондиціонер я дізналася з допису O’Ostah, звичайно вирішила, що терміново треба його спробувати. Скажу чесно, що великих сподівань у мене не було, адже кондиціонер дуже бюджетний (зазвичай це = неефективний) Я рада визнати, що помилялася). Кондиціонер активно використовувала протягом 1,5 тижня та готова ділитися своїми враженнями👇

Кондиціонер представлений у класичному флаконі із міцного пластику. Він зручний у використанні, у ванній кімнаті не займає багато місця.

Кришка оснащена дозатором диск-топ, м'яко відкривається, флакон закриває міцно, до характерного клацання. Дозатор економічно виділяє засіб, у необхідній для використання кількості, не "плюється" і не забивається.

Об'єм: 400 мл, витрата середня.

* На makeup написано, що кондиціонер призначений для надання об'єму волоссю, але насправді ж - це продукт, що розгладжує і надає волоссю блиск.

Як завжди, виділяю найцікавіше зі складу:

  • Sclerocarya Birrea Seed Oil: олія з насіння дерева маракуйї, яка може живити волосся та шкіру голови, надавати відновлення та зволожування.
  • Hydrolyzed Keratin: Гідролізований кератин, який може допомагати відновити та зміцнити волосся.
  • Lactic acid: Молочна кислота, яка регулює pH засобу і допомагає вирівнювати волосся.
  • Magnesium chloride і Magnesium Nitrate: Магнійні солі, які можуть покращити стан волосся та додати мінерали.
  • Behentrimonium Chloride: Цей компонент також є кондиціонуючим агентом, який полегшує розчісування та покращує структуру волосся.
  • Cetrimonium Chloride: Цей кондиціонуючий агент також допомагає покращити стан волосся.

* Звичайно, що у складі є силікони, я до них відношусь - ок,але для противників зазначаю, що вони є).

  • Кондиціонер має ніжну, легку, кремову текстуру білого кольору. Вона не дуже щільна, через це є пластичною. У ній немає відчуття липкості та маслянистості, але відчувається силіконовість.
  • Аромат не дуже насичений, солодкувато-косметичний. Мені відчувається у запаху нотка ванілі, але якщо подивитися на ароматизатори, то ніякої ванілі там немає). Ароматизатори зі складу мають давати квітково-фруктовий аромат. Запах приємний, на волоссі залишається дуже легким шлейфом, не викликає ніякого дискомфорту.

Моє волосся: сухе, густе, пористе, кульбабове).

Кондиціонер використовую після шампуню, на очищене, вологе волосся. Наношу лише по довжині, особливу увагу приділяючи кінчикам.

Кондиціонер м'яко ковзає по волоссю, добре розподіляється і моментально вбирається. Тримаю його 2-3 хвилини, як радить виробник. Зауважила, що чим довше тримати кондиціонер на волоссі, тим яскравіше виходить ефект).

Змиваю теплою, але не гарячою водою. Кондиціонер відмінно вимивається, не залишає на волоссі відчуттів липкості, жирності та маслянистості.

Іноді можу нанести ще й зволожуючий бальзам, але це буває досить рідко, зазвичай моєму волоссю вистачає тільки кондиціонера).

Далі сушу волосся феном і отримую результат).

  • Кондиціонер дійсно дуже добре розгладжує волосся і прибирає пухнастість. Щоправда, не ідеально справляється з кінчиками, але тут буде справедливо відзначити, що моїм кінчикам вже терміново потрібно на стрижку).
  • Надає волоссю активного, природного блиску, візуально волосся виглядає більш живим.
  • Волосся добре розчісується як у вологому, так і в сухому вигляді.
  • Волосся стало більш розсипчастим.
  • На дотик, локони стали щільнішими, але не жорсткими, а скоріше шовковистими.
  • Кондиціонер не сушить та не обтяжує.

Деякі відгуки кажуть, що згодом кондиціонер перестає діяти і пересушує довжину, у мене такого не сталося, але якщо щось зміниться, то я обов'язково розповім про це).

Кондиціонер дуже добре справляється зі своїм завданням, буде чудовою, бюджетною знахідкою для кульбаб).

* Волосся на фото просто висушене феном, без особливого витягування, без використання плойки та без додаткових продуктів, тут тільки шампунь та кондиціонер.

Дякую за увагу💕