Євгенія 👩

Дзеркало, скажи мені наймиліша я чи ні?

Дзеркало, скажи мені наймиліша я чи ні?

Всім привіт!
У світі казок кожен персонаж — це крихітна ланка в дивовижному ланцюзі, але є один, без якого жодна історія не була б такою мальовничою. Це злодій - втілення таємничості, містичної глибини та загадкової краси.

Щоб наша казкова вечірка була яскравою та справжньою, в ній також повинна бути чарівна злодійка і сьогодні це я😉.

Сподіваюсь, що ви зрозуміли, що на сьогоднішньому святі, я та сама жорстока та водночас елегантна - Зла Королева, яка прагнула бути наймилішою у світі і яку так боялася Білосніжка).

P. S Але ж в реальності, сама Білосніжка цього свята (ім'я поки не розкриваю, побачите самі хто це) запропонувала мені цей образ, навіть сказала, що я можу її вбити, якщо захочу😅. Звичайно, що вбивати цю креативну красуню я не буду, натомість, хочу щиро подякувати їй за запрошення на це казкове свято та за яскраву ідею для челенжу❤️.

Дзеркало, скажи мені наймиліша я чи ні?
  • У дитинстві я вважала, що Зла Королева просто жахлива. Проте, вже у дорослому віці, побачивши її в кількох варіаціях, зрозуміла, що вона дуже гарна, елегантна, аристократична та витончена. Все-таки, не дарма її вважають однією з найкрасивіших лиходійок у світі). До того ж, її обличчя та фігура були змальовані зі знаменитих акторок Голлівуду - Джоан Кроуфорд та Гейл Сондергаард. Крім того, прообразами для королеви стали ще дві відомі акторки - Грета Гарбо та Марлен Дітріх (дуже гарні жінки, скажу я вам). Тому, мені було доволі приємно перевтілитися на таку впливову жінку, хоча б на декілька годин).
  • Прагнення до вічної краси та вічної молодості – це головна риса характеру Злої Королеви. Мені подобається це прагнення та здається, що такі думки є у кожної жінки, та і я не виняток😏.
  • Образ Злої Королеви, хоч і ефектний, проте його не так складно повторити, особливо якщо ти маєш чорне волосся, зелено-карі очі та світлу шкіру). Тут справа залишалася за малим - змайструвати корону, озброїтися яблуком та яскравим макіяжем, який так любила ця владна жінка.
  • Перше, що я зробила – це корона. Я Зла Королева з makeup club, тому і для її створення використала makeupовські матеріали). Той самий щільний папір, який дбайливо кладуть у наші замовлення, щоб не пошкодилися пляшечки). Подивилася відео-урок як це робити та й зробила🤣. Доречі, корону не викинула, може ще колись знадобиться).
  • Комірець – ще одна візитівка Злої Королеви, у неї він був із білого хутра, у мене ж бюджетний аналог – наволочка).
  • Королева завжди була у чорній балаклаві. Тут мене врятувало моє волосся і звичайно ж гривка. Волосся я зібрала у хвіст, зробивши імітацію чорної балаклави. Чубчик уклала трикутником, лаку пішло багато і нервів не менше, але начебто вийшло непогано. До речі, лак виявився суперстійким – він від Londa.
  • У злодійки завжди було біле, аристократичне обличчя. Тут мені на допомогу прийшов тональний крем Maybelline New York Super Stay у відтінку 05 «Light Beige», який безжально вибілює шкіру, проте для створення образу королеви підійшов ідеально! Ефект білої шкіри закріпила прозора пудра від Eveline, яка також трошки вибілює шкіру.
  • Не забула і про рум'янець, у королеви він був насичено-малиновим, а в моїй косметичці тільки персикові варіанти), тому використовувала те, що було в наявності - рум'яна від Lamel у відтінку 402 – Rouge.
  • У класичній казці, макіяж очей королеви – яскраво-фіолетовий. В моїй варіації він фіолетово-блакитний). Використовувала палетку для макіяжу від Ruby Rose. Відтінок у рефілі був дійсно фіолетовим, але на очах він чомусь виглядає більш рожевим. Доречі, відтінки цієї бюджетної палетки, ну дуже пігментовані).
  • Брови – це дуже виразний акцент у макіяжі Королеви, вони вугільно-чорні, неймовірно тонкі та мають дуже цікаві вигини. Форма брів додає її образу додаткової злісті та гордості. Я щиро намагалася зробити схожі брови, але в мене не вийшло😐, вони виходили різними і зовсім не охайними. Коротше, зовсім не королівськими, так би мовити). Тому, я просто вирішила підфарбувати брови чорним олівцем для очей від O’BAYS, щоб вони виглядали більш виразними і темними. Та трохи причесала за допомогою гелю для брів від Lamel. Знаю, що вийшло зовсім не так як у Королеви, але як на мене, то брови не зіпсували загального образу).
  • Стрілочка - це підводка від Eveline. Вії – туш Max Factor Masterpiece 2 In 1 Lash WOW.
  • Губи – це ще одна візитівка Злої Королеви, у всіх варіаціях вони у неї були в червоних відтінках. На своїх губах я використала новеньку Maybelline Vinyl у розкішному відтінку 10 "Lippy", та трохи затемнила контур олівчиком O’BAYS Satin у відтінку 04.

Може, з мене вийшла і не дуже Зла Королева, бо обличчя у мене якесь не зле🤣, але я намагалася передати її шарм, як могла). Проте, хочу сказати, що створення образу і фотосесія викликали у мене - море позитивних емоцій, іноді перевтілення можуть підняти настрій, навіть у самий похмурий день. Дуже раджу❤️.

Це мій передостанній допис в цьому році і я хочу привітати свою MUC-familly з прийдешніми святами❤️.

Улюблений мої дівчатка та дорога команда makeup club, я щиро вітаю Вас зі стукаючим у двері Новим Роком. Нехай він принесе в наш дружній колектив море позитивних емоцій, тепла та неймовірних досягнень! Нехай кожен день буде наповнений вдячністю і щастям, а нові здобутки будуть кроком до ще більших вершин❤️

Хочу, щоб магія Нового Року принесла вам найсолодші мрії, найтепліші обійми та найяскравіші враження. Нехай кожен момент буде повний усмішок та радості. Сподіваюсь, що Новий рік відкриє перед нами двері до миру та перемоги!

Обіймаю, шлю 1000 цьомчиків та чекаю на зустріч у наступному році❤️.

Дякую за увагу і нехай злодії будуть лише у казках👌