Євгенія 👩

Зазираємо у косметичку молодшої та старшої сестри)

Зазираємо у косметичку молодшої та старшої сестри)

Всім привіт✌️

Нещодавно красуня Ya Yana написала допис про свою косметичку та косметичку молодшою сестри, тут: https://club.makeup.com.ua/post/26733/ . Мені дуже сподобалася ця ідея, тому я запропонувала відтворити її зі своєю сестрою 😍. Вона погодилася, тому у неї ви побачити 2 частину цього допису).

Ви вже всі знаєте, що ми з Дашею сестри, але не знаєте, що не рідні, а двоюрідні (наші мами близнючки). Хоча, напевно, це видно, бо зовні ми зовсім не схожі, як на мене🤣.
Даша – старша сестра, а я молодша. Наша різниця - 4 роки (мені 28, а їй 32). Зараз ця різниця не дуже відчувається, але у дитинстві...мені здавалося, що вона старша за мене на років 10).

Незважаючи на те, що ми двоюрідні і ніколи не жили разом, стосунки у нас були по-справжньому "сестринські") - вона мене лупцювала і не хотіла нікуди брати із собою. А я, як справжня молодша сестра, завжди на неї скаржилася батькам і здавала за всі провини🤣. Коротше кажучи, кожна наша зустріч закінчувалася надутими губами чи сльозами.
Проте все своє дитинство, та й підлітковий період я мріяла, щоб у мене було все як у неї, а її це жахливо дратувало). Я все за нею повторювала, від одягу до косметики, від звичок до висловлювань, навіть слухала таку саму музику).

А ще вона мала величезний стелаж з косметикою і що ви думаєте? Вона не давала мені нічим користуватися, навіть спробувати🤣.

Я рада, що подорослішавши, ми нарешті зрозуміли, що ми сестри і стали більш згуртованими. Тепер ми не жадібні, можемо проводити час разом і спілкуватися без бійок🤣.

* Пам'ятаю, що був челенж де всі дівчатка викладали дитячі фото, а у мне тоді не було такої можливості. От нарешті вона з'явилася)

  • У мене - це зволожуючий крем від FarmStay з 5 видами гіалуронової кислоти. Я його обожнюю, він легенький, добре вбирається, гарно зволожує. Детально розповідала у дописі: https://club.makeup.com.ua/post/11389/
  • У сестри - це Dr. Irena Eris ScientiVist Nutri-Replenishing Renewal Day Cream SPF 20, який мені зовсім не підійшов та викликав висипи. Але їй він сподобався, хоча також не обійшоля без недоліків. Про її враження можна прочитати тут: https://club.makeup.com.ua/post/25171/

* у мене комбінований, а у сестри - жирний тип шкіри.

  • У мене - це класична силіконова база Maybelline Baby Skin. Вона мені дійсно подобається, гарно вирівнює тон, маскує пори та чудово готує шкіру до нанесення декоративної косметики. Доречі, багато хто пише, що вона забиває пори, але я її використовую протягом 3-х років і не разу не зіткнулася з такою проблемою, також, вона не викликає активної роботи сальних залоз).
  • У сестри - база під макіяж GlamBee Marshmallow Primer. Вона каже, що це не дуже вдала покупка, та не хоче повторювати її знову. Підбирає собі щось новеньке, та я сподіваюся, що ідеальну базу буде знайдено).
  • У мене - розсипчаста пудра Lumene Sheer Finish Loose Vegan Powder, яку я вважаю справжнім скарбом своєї косметички. Детальний допис тут: https://club.makeup.com.ua/post/22389/
  • У сестри - класичная та легендарна Maybelline Fit Me Matte, яка дуже добре маскує розширені пори, та тримається протягом всього дня. Доречі, я також маю дуже приємні враження від цього продукти. Детальний допис тут: https://club.makeup.com.ua/post/25395/

У цій категорії ми назбирали по 3 продукти, але однозначим лідером у нас є Maybelline).

У мене:

  • Тональна основа-сироватка Smart Skin від Lamel. Я ще не писала про неї детального допису, але можу сказати, що вона доволі непогана, але я її не використовую кожного дня, через те що багато дівчат мені написали, що вона дуже комедогенна. Проте, вона дає гарний фініш, непогано вирівнує тон та трохи маскує недоліки шкіри.
  • Тональний крем Maybelline Affinitone - я його не отримувала у боксі, а купивала сама і вже не перший раз. Мені подобається цей тон, він добре маскує, не підкреслює текстуру шкіри, відмінно вирівнює тон, стійкий і не окислюється протягом дня. Для мене – це тон на кожен день).
  • Стійкий тональний крем Maybelline Super Stay 30H - раніше я обожнювала цей тон, але зараз він взагалі мені не підійшов, мені здається, що бренд змінив його формулу і не на краще. Чому не викину? Тому що мені подобається його змішувати з іншими тонами, особливо з Smart Skin від Lamel). Детально розповідала про нього тут: https://club.makeup.com.ua/post/13960/

У сестри:

  • У нас повний збіг щодо Maybelline Affinitone, у неї їх навіть 2 та вона вже встигла розповісти більш детально тут: https://club.makeup.com.ua/post/27721/.
  • Тональний крем Maybelline Fit Me - каже, що це чудова пара до пудри, а також, що це найулюбленіший її тон, та вона навіть не хоче пробувати щось інше). Писала про нбого тут: https://club.makeup.com.ua/post/26162/

Тут ми знов схожі, бо обираємо для себе Maybelline та Max Factor)

У мене:

  • Туш Maybelline Lash/Cils Sensational - це основа, вона завжди у моїй косметичці, люблю всім серцем. Докладніше з фото-ефектом тут: https://club.makeup.com.ua/post/15390/.
  • Туш Max Factor Masterpiece 2 In 1 Lash WOW Volume & Length Mascara - я її отримала у подарунковому боксі і вона мені справді дуже подобається. Вона робить погляд більш виразним, а вії довгими та об'ємними. Детальніше тут: https://club.makeup.com.ua/post/14865/.

У сестри:

Для себе я обрала:

  • Підводку Essence Liquid Ink Eyeliner - насичено чорна, гарно малює, має чудову пігментацію та дуже зручний пензлик).
  • Сатиновий лайнер O’BAYS Satin Eye Liner - дуже м'який, добре пігментований, більше схожий на каял, проте стрілочку їм цілком можна намалювати).

У сестри:

  • Для сестри це виклик, щоб намалювати гарні стрілки. Тому вона обрала собі гарних помічників знову від Maybelline Hyper Easy. Про свої позитивні враження писала тут: https://club.makeup.com.ua/post/28289/

Ми обидві не дуже часто використовуємо тіні у своїх макіяжах, хіба що для членів). Тому вибір палеток у нас зовсім маленький).

У мене:

  • Палетка тіней LN Pro Infinity Color (101) - вона дуже маленька, з долоньку). Відтінки дуже гарні, спокійні, прям мої. Пігментація слабенька, не можу сказати, що я у захваті від неї(.
  • Косметичний набір Ruby Rose Deluxe Make (02) - вона дуже смішно виглядає, але має доволі непогану пігментацію та стійкість. От подобається вона мені).

У сестри:

  • Поки перша та єдина палетка - Сільвер & Мінт від LCF . Свої враження писала тут https://club.makeup.com.ua/post/24836/. Саме з нею ви бачите більшість її образів у стрічці).

У цій категорії ми також маємо деякі подібності. Однак, як мені здається, я більше люблю прозорі продукти для губ, а сестра любить щось із пігментом)

У мене:

  • Олівчики Colour Intense Satin Lip Pencil - моя основа для щоденного макіяжу). Детальний допис зі свотчами тут: https://club.makeup.com.ua/post/25325/.
  • Бальзам Біокон "Зволоження + об'єм" - це не ідеальний бальзам для губ, але мені дуже подобається його фініш і він дає дуже непоганий щоденний догляд). Деталініше розповідала про нього тут: https://club.makeup.com.ua/post/19181/
  • Блиск для губ O’BAYS Diamond Lip Gloss - це найкрасивіший блиск у моїй косметичці. Він дає розкішний фініш. Детальніше тут: https://club.makeup.com.ua/post/18803/
  • Бальзам-кондиціонер для губ Caudalie - він неймовірно смачно пахне цукровою ватою та цукерками. Дуже м'яко ковзає по губах, чудово зволожує та пом'якшує шкіру).

У сестри:

  • Стійка рідка помада для губ Maybelline SuperStay Vinyl Ink Liquid. Моя Дашка просто закохалася в них, 35 відтінок носить щодня, та привчає себе до червоного: https://club.makeup.com.ua/looks/26898/.
  • Матова помада LAMEL Make Up Velvet Cream, яку вона показувала в цьому дописі: https://club.makeup.com.ua/looks/26898/
  • Бальзам для губ "Діамантовий блиск" Біокон - тут ми теж трохи збіглися, їй подобається, що бальзам добре пом'якшує та зволожує шкіру губ, а також відмінно захищає від впливу зовнішніх факторів).

На цьому все). Мені здається, що у нас багато схожого у косметичках, а особливо помітна – любов до Maybelline

Дякую за увагу💕