Євгенія 👩

Скарб моєї косметички 🤍

Скарб моєї косметички 🤍
Скарб моєї косметички 🤍
Скарб моєї косметички 🤍
Скарб моєї косметички 🤍
Скарб моєї косметички 🤍
Скарб моєї косметички 🤍

Всім привіт ✌️

Я дуже позитивно ставлюся до доглядової продукції Lumene, а з декоративною косметикою знайомитись не поспішала, бо відгуки були доволі суперечливі. Виявляється, що дарма, бо героїня сьогоднішнього допису - фінішна розсипчаста пудра Lumene Sheer Finish Loose Vegan Powder стала справжнім коханням з першого використання🤍. Розповідаю 👇

Пудра представлена в класичній баночці-шайбі із пластику, виконаного досить якісно. Дизайн лаконічний і як на мене, то дуже симпатичний).

Кришка відкручується, баночку закриває міцно, не прокручується.

На сифтері була захистна наклейка. Сифтер не поворотний, через це, пудру не дуже зручно брати із собою в сумочку, тому що більша частина продукту залишиться в кришці, або на пуховці.

У комплекті з пудрою йде мініатюрна пуховка з брендованою стрічкою.

Пудра приємна у використанні і вікликає тільки позитивні емоції)

Вага: 8 гр, витрата в міру економічна.

В основі цієї пудри стандартний набір:

  • ORYZA SATIVA (RICE) STARCH (крохмаль рису) - використовується для вбирання надлишкового жиру та блиску на шкірі, має матуючі властивості.
  • TALC (тальк) - це природний мінеральний порошок, який додає текстуру і матовість до продукту. Він використовується для зменшення блиску на шкірі.
  • MICA (міка) - це мінерал, який додає блиск і сяйво до продукту. Він часто використовується для створення блискучих ефектів в косметиці.

Є в ній навіть щось для догляду за шкірою:

  • RUBUS CHAMAEMORUS (CLOUDBERRY) SEED OIL (олія сім'ян хмелю) - має зволожуючі властивості, у випадку з пудрою, ця олія захищає від відчуття сухості та стягнутості.
  • HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL (олія соняшника) - теж саме, що і попередня.
  • ROSMARINUS OFFICINALIS (ROSEMARY) LEAF EXTRACT (екстракт листя розмарину) - має заспокійливий ефект, але у випадку з цією пудрою він скоріше відповідає за природну консервацію продукту, а також за приємний аромат).

У мене пудра не викликала жодних алергічних реакцій, не забила пори і не спровокувала активної роботи сальних залоз.

Зазвичай, всі ці пухівки, які йдуть в комплекті, для мене просто як декоративний елемент). Однак, цей спонж дійсно сподобався і наносити їм продукт набагато зручніше, ніж пензлем😲.

Він круглий, тканинний і дуже м'який, як перо.Добре набирає продукт і гарно переносить його на шкіру. Атласна стрічка для пальчиків надає йому особливого шарму, але за призначенням її не використовую, мені не зручно).

Єдиний недолік - пуховка дуже погано відмивається, пігмет немов в'їдається в неї, тому, відмити її до початкової білосніжності вже не вийде (

  • Текстура у пудри дуже м'яка, вуальна, оксамитова. Помел дрібний, немов борошно.
  • Аромат солодкуватий, пудровий, не дуже насичений. На шкірі зовсім не відчувається, тому не викликає жодного дискомфорту.

Пудра представлена у єдиному відтінку - Translucent (безбарвний, прозорий). Виробник зазначає, що пудра напівпрозора, але я не бачу в ній ніякого пігменту, на шкірі вона дійсно прозора, та чудово підлаштовується під тон шкіри. Важливо відзначити, що вона зовсім не вибілює.

Пудра має дуже делікатне, гарне свічення, без будь-яких блискіток у текстурі. Сяйво помірне, з комоса його не побачити), але воно дуже вигідно підкреслює та освіжає макіяж).

Фініш: матовий із легким підсвічуванням. Фініш не виглядає сухим, текстуру шкіри не підкреслює.

У нанесенні абсолютно безпроблемна, добре набирається як на пуховку, так і на пензлик. Прекрасно переноситься на шкіру, добре розтушовується і не лежить на шкірі маскою. Не залипає, не западає в пори. Покриття виходить дуже натуральним, без ефекту волохатого персика). Вона відмінно підлаштовується під тон шкіри, повністю зливаючись із ним, нічого не підкреслює і виглядає натурально.

Потоваришувала з іншою декоративною косметикою, не окислюється протягом дня.

  • Шикарно вирівнює тон і рельєф шкіри. Вона немов гумка згладжує пори та всі недосконалості шкіри. Дає ефект розсіювання світла, виглядає ну дуже гарно.
  • Криюча здатність невелика і тим не менш, пудра непогано приховує синці під очима, невеликі почервоніння та висипання.
  • Матує вона дуже добре, прощавай жирний блиск). Тільки наприкінці дня матовий фініш стає сатиновішим. Але надлишку жирного блиску та масляного млинця я не спостерігаю.
  • Чудово фіксує макіяж. Протягом дня тон виглядає добре, нічого не розпливається, не западає у пори та не з'їжджає.
  • Гарна стійкість. На моїй комбінованій шкірі, вона тримається відмінно і добре фіксує тональний. Перші 4 години має абсолютно матовий фініш, потім стає сатиновішою, але шкіра не блищить до кінця дня (близько 8-9 годин).

Розсипчаста пудра Lumene Sheer Finish Loose Vegan Powder чудова за всіма показниками, підкорила мене на всі 100%🤍

Дякую за увагу 💕