Улюблена туш, яка завжди у моїй косметичці 😍
Maybelline New York Lash/Cils Sensational
Всім привіт✌️
Думаю, що кожна має таку туш, до якої ти постійно повертаєшся, у мене це Maybelline New York Lash/Cils Sensational. Скільки б я не пробувала її замінити, все одно вона для мене найкраща і завжди є в моїй косметичці).
Розповідаю чому саме вона 👇
◼ Зовнішній вигляд:
Туш має лакнічний дизайн, повністю у стилі бренду. Представлена у пузатом флаконі із пластику. В міру компактна, поміститься навіть у найменшу косметичку).
Ковпачок відгвинчується, у нього за стандартом вбудована щіточка. Обмежувач класичного розміру, зі своїм завданням справляється середньо, тому що на кінчику щіточки залишається багато туші.
Об'єм: 9.5 мл, витрата дуже економічна.
◼ Щіточка
Для мене щіточка - це одна з найважливіших складових у будь-якій туші. У Maybelline Sensational – вона ідеальна.
Щіточка - віяло, силіконова з легким вигином, який робить її схожою на півмісяць. Щетинки середньої довжини, близько розташовані одна до одної, з одного боку вони довші, а з іншого - коротші.
Щіточка дуже зручна у використанні, вона не дряпає і не забарвлює повіку, відмінно розділяє і підкручує вії.
Рукоять оптимального розміру, при використанні не маже пальці.
◼ Консистенція, аромат, відтінок
Туш має легку, кремову текстуру. Вона зовсім не в'язка, на вії лежить абсолютно невагомо.
Аромат не дуже насичений, але пахне не дуже приємним, чимось лакофарбовим).
Відтінок: у мене "Very black або інтенсивно чорний". Якщо чесно, то я не бачу жодних відмінностей від класичного чорного кольору)
◼ У використанні
Я зазвичай наношу 2-3 шари туші, тому що в один шар ефект виходить занадто легким і майже непомітним в макіяжі. Перед нанесенням туші завжди використовую керлер, злегка підкручуючи вії
Цю туш я безмежно люблю, тому що вона зовсім непреблемна в нанесені. Вона рівномірно розподіляється, не утворює грудочок, не склеює вії, не створює ефекту "павучих лапок" і не забарвлює повіку.
Туш добре подовжує вії, дає непоганий об'єм і просто шикарний вигин, за рахунок своєї вигнутої щіточки
Фініш виходить дуже натуральним, із легким ефектом ламінування. Мені подобається, що вії виглядають дуже тоненькими і витонченими, не як опахало). Ще зазначу, що кінчики вій виходять гостренькими, а форма ближче до віялової)
Стійкість: з 8 ранку до 8 вечора тримається відмінно, звичайно ближче до вечора вії трохи опускаються, але не критично. Протягом дня туш не обсипається і не розмазується. Вона не водостійка, тому купання у водоймі не витримає)
Видаляється абсолютно будь-яким засобом для зняття макіяжу, та не залишає ефекту панди.
◼ Висновки
- Надає віям шикарний вигин та об'єм, подовжує.
- Чи не склеює, не збирається в грудочки.
- Відмінно фарбує, навіть найкоротші вії.
- Натуральний, охайний ефект.
- Гарна стійкість.
- Зручна щіточка.
- Не викликала жодних алергічних реакцій.
Maybelline New York Lash/Cils Sensational - це той рідкісний випадок, коли обіцянки виробника повністю відповідають дійсності. Для мене це найкраща туш на всі випадки життя👌
Дякую за увагу💕
Коментарі (0)