Євгенія 👩

Улюблена туш, яка завжди у моїй косметичці 😍

Улюблена туш, яка завжди у моїй косметичці 😍
Улюблена туш, яка завжди у моїй косметичці 😍
Улюблена туш, яка завжди у моїй косметичці 😍

Всім привіт✌️

Думаю, що кожна має таку туш, до якої ти постійно повертаєшся, у мене це Maybelline New York Lash/Cils Sensational. Скільки б я не пробувала її замінити, все одно вона для мене найкраща і завжди є в моїй косметичці).

Розповідаю чому саме вона 👇

Туш має лакнічний дизайн, повністю у стилі бренду. Представлена у пузатом флаконі із пластику. В міру компактна, поміститься навіть у найменшу косметичку).

Ковпачок відгвинчується, у нього за стандартом вбудована щіточка. Обмежувач класичного розміру, зі своїм завданням справляється середньо, тому що на кінчику щіточки залишається багато туші.

Об'єм: 9.5 мл, витрата дуже економічна.

Для мене щіточка - це одна з найважливіших складових у будь-якій туші. У Maybelline Sensational – вона ідеальна.

Щіточка - віяло, силіконова з легким вигином, який робить її схожою на півмісяць. Щетинки середньої довжини, близько розташовані одна до одної, з одного боку вони довші, а з іншого - коротші.

Щіточка дуже зручна у використанні, вона не дряпає і не забарвлює повіку, відмінно розділяє і підкручує вії.

Рукоять оптимального розміру, при використанні не маже пальці.

Туш має легку, кремову текстуру. Вона зовсім не в'язка, на вії лежить абсолютно невагомо.

Аромат не дуже насичений, але пахне не дуже приємним, чимось лакофарбовим).

Відтінок: у мене "Very black або інтенсивно чорний". Якщо чесно, то я не бачу жодних відмінностей від класичного чорного кольору)

Я зазвичай наношу 2-3 шари туші, тому що в один шар ефект виходить занадто легким і майже непомітним в макіяжі. Перед нанесенням туші завжди використовую керлер, злегка підкручуючи вії

Цю туш я безмежно люблю, тому що вона зовсім непреблемна в нанесені. Вона рівномірно розподіляється, не утворює грудочок, не склеює вії, не створює ефекту "павучих лапок" і не забарвлює повіку.

Туш добре подовжує вії, дає непоганий об'єм і просто шикарний вигин, за рахунок своєї вигнутої щіточки

Фініш виходить дуже натуральним, із легким ефектом ламінування. Мені подобається, що вії виглядають дуже тоненькими і витонченими, не як опахало). Ще зазначу, що кінчики вій виходять гостренькими, а форма ближче до віялової)

Стійкість: з 8 ранку до 8 вечора тримається відмінно, звичайно ближче до вечора вії трохи опускаються, але не критично. Протягом дня туш не обсипається і не розмазується. Вона не водостійка, тому купання у водоймі не витримає)

Видаляється абсолютно будь-яким засобом для зняття макіяжу, та не залишає ефекту панди.

  • Надає віям шикарний вигин та об'єм, подовжує.
  • Чи не склеює, не збирається в грудочки.
  • Відмінно фарбує, навіть найкоротші вії.
  • Натуральний, охайний ефект.
  • Гарна стійкість.
  • Зручна щіточка.
  • Не викликала жодних алергічних реакцій.

Maybelline New York Lash/Cils Sensational - це той рідкісний випадок, коли обіцянки виробника повністю відповідають дійсності. Для мене це найкраща туш на всі випадки життя👌

Дякую за увагу💕