Ya Yana

Зазираємо у косметички одна одної

Зазираємо у косметички одна одної

Так, це знову моя молодша сестра Марійка (16 років). Вона вже з'являлась тут в постах. Ми проводимо багато часу разом і кожного разу це просто неймовірний вайб. Обожнюю ходити з нею в книгарні, на каву з книжечками, переглядатися розуміючими поглядами за сімейними застіллями та жартувати локальні жарти.

На косметички одна одної ми теж повпливали, як і на смаки в музиці та літературі.

Про більшість з цих продуктів я вже писала і огляди легко знайти у блозі. Тому, не спамитиму тут посиланнями. Але, якщо є запитання або знайти допис не вдалося, то з радістю допоможу у коментарях.

Шкіра в нас обох комбінована і Т-зона потребує особливого ретельного очищення. Тому, обрали саме двофазне і не натішимось.

Загалом, це ідеальне комбо для моєї шкіри саме на період зими. Воно дарує відчуття чистоти, але не "до скрипу" і без стягнення.

Для Марійки було важливим, щоб гідрофілка була рідкою, а не у форматі бальзаму. Причина мене відверто здивувала. Сестрі просто не подобається бальзам на дотик😅 У всіх нас свої забаганки, тому було обрано iUNIK Calendula Complete Cleansing Oil. Слово календула вже заспокоює, погодьтеся, та й за відгуками здалося, що це буде непогана гідрофілка для підліткової шкіри. На щастя, все підійшло.

Мій повсякденний макіяж це: замаскувати синці під очима, підвести вії, додати легку стрілку і зволожити губи. Основна ідея - зробити контуринг, бо я дуже люблю підкреслювати вилиці, а без рум'янцю виглядаю хворобливо😂 Усі перелічені продукти чудово з цим справляються і саме вони є в моїй косметичці завжди.

Марійка дуже любить підводити свої прекрасні очі і олівчик від LAMEL ідеально для цього підходить. З ним можна висидіти всі уроки, витримати будь-які морози, дощі і спеку. Бальзам від Nivea з легким червоними підтоном - чудово підходить на кожен день. А ось той блискучий футляр, який мені особисто постійно хочеться почіпати своїми руками - ніжний хайлайтер від LCF, не сліпить, але сяє.

Вибір гребінців очевидний) Дуже любимо Tangle Angel. Вони дійсно розплутують, розчісують дуже м'яко та акуратно. Але, є один мінус. Носити її з собою в сумочці я не раджу. Маша бере його не так часто з собою і гребінець не втратив свій гарний вигляд. А в моєму вже і корпус подряпаний і деякі щетинки стирчать в різні боки.

Моя блакитна резинка від Invisibobble - це любов. Дуже дякую за неї O’Ostah❤️. Резиночка прикрашає волосся і гріє душу. А ще, ніяких заломів на волоссі не лишає в мене лише вона. Обожнюю.

Ми обидві з сестрою зараз відрощуємо волосся, а до того ходили з каре. Марійка вже звикла не збирати їх постійно. А я, як видно, не можу без усіх цих заколочок, постійно хочеться оголити спину і шию. І взагалі, все пориваюся в перукарню, повернути собі те каре, але ще тримаюся, бо дуже подобається коли мого червоного волосся багато.

Тут ще простіше. Я раджу Topicrem Ultra Hydratante усім, хто запитує, і тим, хто не питає також😅. Підсадила друзів та родину і цей продукт завжди виправдовує очікування.

Саме цим молочком можна зволожувати усе тіло і обличчя також. В холоди і морози - незамінна річ. Використовуємо, як зволоження перед сном. На день крем трохи жирнуватий.

В моєму випадку це улюблениця для якої я шукаю привід. Вона досить яскрава і настрій "носити її" я маю не завжди. Але, якщо вже настрій є, то саме від цього червоного від Мейбелін я точно буду у захваті.

Марійка теж носить помаду не часто і зазвичай, це більше темні відтінки, ніж нюд. З цим комбо від GlamBee виходить гарно зробити прийом "за контурочок", та й кольори вау, нагадує шоколадно-ягідний десерт.

Так, я дуже люблю аромат манго і саме за цим критерєм обирала бальзами. Перший - супер для зволоження без жирності й липкості. Другий, окрім аромату, має ще й рожевий підтон, який трошки вибілює мої губи, через це я використовую його під помаду, як базу. А з маскою від LANEIGE ми не дуже подружилися, проте, її блиск мене підкорив.

Повторюся, бальзам від Nivea з відтінками - це просто скарб, зволоження і колір в одному. На Марійці виглядає дуже гарно, бо вона має свій, доволі насичений колір губ. На мені, на жаль, виглядає так, наче я дозволила розмалювати себе фломастерами якійсь дитинці. Другий бальзам від Primark PS… у нас не знайдеш. Він дає середнє зволоження, але аромат ванілі забезпечить на увесь день.

Дякую усім, хто дочитав до кінця. Рада, якщо ви знайшли тут ось цікаве для себе.❤️