Ya Yana

Знайомство з олійкою-тінтом

Знайомство з олійкою-тінтом

Коли цей продукт опинився у моїх руках, я одразу зрозуміла, що він буде постійним жителем моєї сумочки. Його так і хочеться крутити-вертіти в руках, розглядати блискітки, ніби ненароком показувати подружкам... Дуже припав до душі.

Далі я відкрила флакончик і побачила цей величезний аплікатор. Такий зараз трапляється майже в усіх олійках і він дійсно зручніший за класичний, особливо для такої консистенції. Я чомусь гадала, що він має бути м'якшим, проте зі своїми функціями справляється на всі 100%.

Знайомство з олійкою-тінтом
Знайомство з олійкою-тінтом

Аромат тінта - це аромат палкого літнього поцілунку. Він такий ягідний і теплий. Щось схоже на смородину з ожиною. Кожен раз насолоджуюсь при нанесенні.

На губах дуже приємний, не липкий, не тече. Зараз пишу і не пригадую його смак, отже ніяких солодких сюрпризів не чекайте.

Щодо зволожувальних властивостей: не чекайте від продукту заміну кармекса, не намагайтеся зволожити губи, які сильно лущаться. Але тінт дійсно підтримує шкіру зволоженою та трохи живить. Поки робила фото для допису, губи відчутно розгладилися, перестали бути стягнутими і декілька лусочок пропали без сліду.)

Чому я не хочу виходити з дому без цієї олійки? Тільки погляньте, як легко можна освіжити повсякденний макіяж.

Достатньо просто її нанести. Блиск олії зробить губи такими соковитими. А цей колір - просто любов. Нашаровується вона дуже легко, і навіть в 2-3 шари немає відчуття, наче губи хочеться витерти, липкості також нема.

І що найприємніше, на відміну від помад, перейматися за подальшу долю губ я не буду, адже ніякі контури не попливуть, а колір стихатиме більш-менш рівномірно.

Що по блискітках? Вони трапляються на аплікаторі вкрай рідко, і на губах не так сильно помітні, поки є глянцеве сяйво від олії. Але, коли вона пропадає, то деякі сяючі мікрочасточки все ж лишаються на губах.

А ще, я спробувала поєднати олію з коричневим олівцем. Результат дуже сподобався. Що в нас там по трендах? Грандж? Ну, вийшло щось типу того. Тут вже не стигла ожина, а якийсь сливовий фреш.🥰

Що ж, стійкість ви самі бачите. І виникає цілком логічне питання: Як же ту красу змивати? На диво, дуже просто. Впоралась і моя делікатна міцелярка, і, звісно ж, гідрофільна олія.

Цим поповненням косметички я задоволена. Цікаво, чи будуть інші кольори, якщо так, то дуже чекаю!❤️