Косметичні поповнення

Намагаюсь купувати менше косметики, стримувати свої апетити, але…Ну дуже хотілось чимось підійняти собі настрій

L’Oreal Infaillible 32h – новий тон. Вже його спробувала. Дуже сподобався. Але покриття не надто щільне, між середнім та легким.

L’Oreal Age Perfect Cream Eyeshadow – Кремові тіні у відтінку 07. Красивий колір шампань. Чудові тіні, мають делікатний атласний фініш. Я їх вже добряче поносила, скоро зроблю допис

Douglas туш – подарунок з Європи. Тільки почала користуватися, але ефекту вау, поки що, не бачу.

Maybelline Superstay Vinyl ink – ох і наробили ці помади голосу ---. І я собі купила у самому популярному відтинку 35. Пару раз спробувала, поки не у захваті. Для мене є один великий мінус

Maybelline Superstay ink Crayon- ці помади-олівці я знаю вже доволі давно. Люблю нюдовий відтінок 15. Але на весну вирішила купити трохи по яскравіше – 85. Теж скоро зроблю допис

Essence Glow – пудра-хайлайтер. Хтось з блогерів нахвалював її дуже делікатне сяйво. Що це скоріше пудра, ніж хайлайтер. Ще не пробувала.

Catrice Sun Lover Glow Bronzing Powder – на покупку цього сяючого бронзера навіяла мені весна ) Теж ще не пробувала його в дії.

Ну ось поки що все. Всім гарного весняного настрою!

Продукти для цього looks

Catrice Sun Lover Glow Bronzing Powder
Всі відгуки (19)
L'Oreal Paris Infaillible 32H Fresh Wear Foundation
Всі відгуки (7)
Maybelline New York Super Stay Ink Crayon
Всі відгуки (44)
Maybelline New York SuperStay Vinyl Ink
Всі відгуки (471)
Essence Make Me Glow Baked Highlighter
Всі відгуки (3)