Весняне оновлення косметички

Весна надизає на нові бьюті покупки, при тому у різних категоріях. Нарешті купила деякі продукти зі списку треба і виповнила деякі хотілки.

Почнемо з Bisheffect. Для мене ванни з кристалічним концентратом стали вже обов'язковою процедурою, яка поліпшує мож самопочуття і гарно впливає на мій сон. Але моє 4кг відро - вже майже на нулі, а стрес нікуди не дівся (треба не забути хоч розповісти як воно мені). На заміну його прийшла маленька баночка кристалічного концентрату, з новими для мене оліями і аромат - апельсин і іланг-іланг. Аромат просто неймовірний, а по дії думаю що буде дуже схожий як на класичний, так і на антистрес.

Магнієві пластівці я підгледіла у Vikulyk . Вони мене дуже зацікавили, то ж хочу спробувати. Вибрала для себе велике пакування, бо ще один тестувальник зацікавлен в цьому продукті ( то я про свою маму, ми обидві любимо подібні засоби, то ж поділюсь з нею).

З моменту як я прочитала допис про магнієву олію ( https://club.makeup.com.ua/post/11903/) вона в мене у вибраному, бо по плану воно повинно дуже так мені допомогати при моєму тунельному синдромі.

Плавно переходимо до Estima. Мене цей бренд давно зацікавив, але нічого так і не обирала для себе. Аж поки не запитала у krislemly чи не користувалась вона чимось ( ви ж знаєте, вона наша богиня волосся) і виявилось що так і враженя в неї було добре. Тож я обрала для себе двохетапну маску і що головне ТЕРМОЗАХИСТ. Нарешті ))) І ще спрей для волосся. Тож я на крок ближча до виконання цілі з позначкою " ДОГЛЯД ЗА ВОЛОССЯМ".

З брендом Sane я знайома то ж з радістю поповнюю ним свою косметичку. Після допису Іри ( мені не дає відмітити через наявність смайлів), зрозуміла що мені потрібен цей крем навколо очей. Плюс до цього вирішила затестити маленьку гідрофільну олію та сяючий праймер ))

З брендом Tsukerka я ще не була знайома, але вже забігаючи на перед - в захваті від аромату)) Думаю що ще собі щось придивлюсь. Кокос то моя слабкість , а тут він такий натуральний, аж їсти хочеться. Детокс маску доречі дуже рекомендувала мені моя знайома.

І НАЙГОЛОВНІША МОЯ ПОКУПКА - Dolce&Gabbana The Only One. Після пробника який я отримала від Винник Катерина , я постійно про нього думала. Авжеж, тоді я познайомилась з інтенс версією, але чесно кажучи класична ні чим не гірша. Я думаю що інтенс версія теж в мене з'явиться, бо вони різні, але такі неймовірно магічні.