1
/5
Перші весняні косметичні покупки
Як завжди, не планувала нічого купувати, вийшла за фарбою для волосся, не встигла кліпнути - вже повний пакет 😅
- Lamel eye primer Long lasting eyeshadow base
Вперше придбала базу під тіні. Сподіваюсь тепер мої макіяжі будуть більш гарними, насиченими та стійкими.
- Lamel Lip Care Oil
Привернула увагу ця олійка. Було декілька варіантів на вибір, зробили тестери, за кольором всі майже однакові. Взяла цей саме через аромат - пахне фруктовою жуйкою.
- Lamel Posh 408 Passion Pink
Вже маю таку у 401 відтінку, але по свотчам запав в душу саме цей малиновий колір.
- Крем-фарба для брів Miss Coliris
У відтінку 32. Бюджетна, але добре профарбовує.
- Набір силіконових резинок для волосся.
Захотілось зробити маленькі кучері та згадати перевірений метод з часів школи - ще на вологе волосся після миття наплести купу косичок. А з цими думаю буде зручно навіть спати.
- Блискітки в баночці.
Взяла зелені та срібні однакової форми. Вони так круто блищать. Вже встигла використати зелені для образу квітки. Також сподобались золоті у формі зірок. Взяла для різних арт-макіяжів, щось захотілося вигадати цікаве.
- Glambee Color Shock pigment
Раніше не користувалась пігментами, але хочу навчитись з ними працювати. Щось потягнуло мене на блискуче останнім часом 😄
- Накладні вії K.O.S (пучки)
Деякі макіяжі просто потребують гарних пухнастих вій. Тож взяла саме пучки. Думаю, з ними буде легко впоратись
- Набір для ламінування брів Art Line
Ніколи не робила ламінування, а тим паче самостійно. Але стало цікаво спробувати та подивитися на результат.
09 березня, 2024
Коментарі (0)