1
/6
Посилочка з MakeUp і не тільки. Обновочки )
Приїхала моя посилка з MakeUp. Тому я вирішила показати свої обновочки і трохи подарунків. В цей раз обновки – те, що було треба, а не те, чого душа бажала ))))
Почну з замовлення на MakeUp:
REGL Top Coat – топ для гель лака без липкого шару. Мій від Komilfo, мабуть, зіпсувався, бо почав скатуватися. Вирішила спробувати нову для себе марку, підкупило то, що вона українська.
Ромашка для свотчей – ну то для розваг більше і вам показувати нові свотчи )
Машинка для прибирання катишков. Давно хотіла, нарешті купила. Дуже люблю бавовняні світшоти, костюми. А вони мають властивість через деякий час йти ковтунами. Навіть GAP. Спробую, напишу враження.
Білосніжка Ватні Пафи – покупаю їх вже кілька років замість ватних дисків. Набагато економніше виходить
Щітка для волосся. Дуже бюджетна. Цікаво спробувати та порівняти з оригінальною Tangle Teezer
Garnier Rose Toner – дуже люблю тоніки Garnier, тому покупаю їх вже багато років.
Подарунки з Європи ):
Manufaktura Beer Cosmetics гель для душа. Це Чеський бренд. Куди ж чехи без пива ))) Навіть у косметиці
І ось такий чудовий набір Rituals…Для тіла. До нього входять: Мус для душа, Скраб, Лосьйон та шимерна олійка.
На цьому поки що все. Всім вам гарного весяного настрою!
10 березня, 2024
Продукти для цього looks
Заспокійливий тонік із трояндовою водою
Garnier Skin Naturals Botanical Rose Water Soothing Toner
8
150 ₴
Щітка для розплутування волосся, CTZ-0050-2, рожева з чорним
Rapira
129
Немає в наявності
Коментарі (0)