1
/1
#BirthdayMusicMakeup
Всім привіт ! 💕
Нещодавно отримала запрошення на макіяжно-музичний марафон від чарівної Blondie_rs
Одразу з хочу привітати тебе зі святом , з Днем народження !!!💐 Нехай завжди буде поруч гарний настрій , яскраві посмішки та натхнення ! Бо для творчої людини , саме натхнення - одно з основних факторів успіху у творчості 💜
Тема марафону була запропонована така: поєднати улюблену пісню чи виконавця з макіяжем.
Я думала , думала , але мої улюблені музичні жанри досить мрачні готичні та нуарні 🖤 (а зараз я часто в роз'їздах, тож треба ще й універсальний макіяж) тому щоб не робити досить вамп образ , я обрала протилежне: загальний образ музики 2000-х, коли збираєшся до школи , по ТВ грають Бекстріт Бойз та Брітні, в кімнаті постери з журналу Cool , в моді солярій та яскраві бронзери, висвітлені губи та яскраві тіні , і авжеж побільше туші на віях 🖤 ну і доповнила образ джинсовим жилетом з леопардовим принтом, тоді було це топ 🔥
до речі, читала що в 2024 повертається в моду леопардик, то ж мода - циклічна.
Макіяж я все ж осучаснила, бо з автентичним як тоді , зараз виходити на вулицю , не комільфо 😁
Дякую люба за цікаву ідею ! 💋 Зі святом ! 🎂
11 березня, 2024
Продукти для цього looks
Makeup Revolution Forever Flawless Palette
Палетка тіней для повік, 18 відтінків
103
400 ₴
Maybelline New York SuperStay Vinyl Ink
Cтійка рідка помада для губ з глянцевим фінішем
740
283 ₴
Коментарі (0)