1
/2
GIRLS, ЦЕ MAKEUP
Я дуже скучила за такими відео, можливо і ви🙈
Одразу напишіть чи хочете огляд акційного стайлеру Loreal від мене?) Відгук буде не дуже позитивним🫠
Але локони на нього
Що по макіяжу?
- Я знов ввела лосьйон Needly. Ніби він не робить мені вже висипань, але чесно не повторюватиму. Я не бачу якихось вау змін. Стан моєї шкіри тримає на собі Bielenda зелений, який дешевший набагато.
- Я з задоволенням користуюсь перфектором від Maybelline, попри його так собі склад, він абсолютно не дає реакцію на шкіру. Але підпікає якщо не витримати паузу після лосьйону.
- Плампер від Maybelline реально збільшує губи. Але все як я і казала, ось цей 01 менш ефективний, він для легкої набряклості і пече не дуже.
- Також мій не змінний помічник, коректор від Seventeen. Гарно маскує і підсвічує.
Хочу придбати персиковий коректор, можливо якийсь порадите
- Палетка у мене єдина від Karaja, реально тішусь нею, універсальна. Я беру коричневий і сяючий коричневий.
- Каял Lamel у кольорі Мокко, туш Maybelline у кольорі бургунді-це прям зараз такий мастхев. Постійно тепер тільки так і малююсь
- Скульптор Lamel. Я перестала використовувати румʼяна поки
- Туш для брів-це щось. Вона взагалі не змивається, така стійка і такий крутий колір. Rimmel
- Тінт O'bays теж вже мій постійний гість на губах, як бачите, напівпорожній чи напівповний. То вже як ви собі побачите 🤭Він тінтує злегка і я одразу змиваю
- Та роблю контур олівчиком Pastel 205
Ось і все, такий легенький мейк.
Як я вам з локонами, до речі?) Вони такі пухнасті🤪
Обіймаю💌
DARIIAKOVACH
12 березня, 2024
Продукти для цього looks
Лосьйон для обличчя ph 5,5 з екстрактом альбатрелусу
Needly pH Balancing Essence Lotion
48
850 ₴
Maybelline New York Instant Perfector Glow