Нові жители поличок

На данний момент я у відпустці і саме по цій причині - я не з'являюсь у клубі. Але не показати куди мене приводить шопоголізм - я не могла. Поповнення поличок торкнулось майже всіх категорій.

По перше це засоби які знайшли своє місце у ванній кімнаті після викидушок ( так, я їх не показую, але багато чого вже не стоїть на поличках). Так як сонечко поки відмовляєься завітати з візитом в Харків, теплий та сонячний настрій я збираюсь створити разом з гелем для душу Weleda з обліпіхою, дезодорантом з цієї серії і пілінгом для тіла від Fresh Juice з апельсином - прекрасне цитрусове комбо для ванни.

Гель для вмивання від Lirene Dermo Program Gel - мені подарувала мама, так як для її шкіри не підійшло, а ось моїй дуже сподобався. Аромат доречі яскравий, але не сильно хімозний.

Велике поповнення припало на декоративну косметику І ВСЕ ЧЕРЕЗ КОНКУРС. Кольорові олівці, пігменти та кремові продукти - це моя підстраховка для макіяжа.

Ну і трошки "розходного матеріалу" - клей, якісь дивні палички і тон (доречі затестила вже - гарний) .

І АВЖЕЖ - ТОВАР ДЛЯ ТЕСТУВАННЯ ВІД МЕЙКАПУ. Я вам хочу сказати що вже зазернула всередину і почала тестувати. Наразі можу сказати що шампунь мені сподобався ) Головне сховати від чоловіка, бо наприклад бальзамом для волосся який я купила собі ( ось цей коричневий від лореаль) - він їм вже помився))))

Взагалі, якщо придивитися - ВИ ВСІ БАЧИЛИ ЦІ ПРОДУКТИ. Чого так ? Все легко - саме мейка клуб показує який продукт вартий уваги, а який ні. Я читаю дописи ( часто забуваю прокоментувати) і беру собі до уваги. Наприклад Vikulyk порадила гель цей і дезодорант - І ЦЕ ДІЙСНО ВИЯВИЛИСЬ КРУТІ ПРОДУКТИ.