Відгуки про Bless Beauty Blur Skin
Я завжди романтизувала міф про Аіда і його дружину Персифону. Богиня була символом юності, посіву, того як ростки підіймаються з землі . Вона була справжньою весною, красунею, яку покохав підземний бог Аід. Ця тендітна богиня, до якою доречі сватались Апполон і Арес, і сала моїм натхненням для цього образу. Мені здається що вона була бліда, бо пів року проводила у царстві аіда і схожа на німфу, лісне та загадкове створіння. Іншим моїм натхенням стала одна з моїх улюбленних весняних квіточок, з фіолетово-блакитними квітами і тугим, вічно зеленим листтям - барвінок. Обличчя : Ні, вам не здається, воно має зеленкуватий відтінок. Не могла зробити його більш явним, що б не стати схожою на Шрека. Для такого кольору і покриття , мені знадобився тональний засіб ( Bless Beauty Blur Skin) та пігменти жовтого і блакитного кольору , які і створили той потрібний зелений відтінок( LAMEL Make Up HOPE Make Up Pigment). Гілля - рідкий контуринг , більш молоді гіллочки і листочки - LAMEL Make Up HOPE Make Up Pigment. Фіолетові квіти на обличчі створені за допомогою пензлів для нігтів та рідких тіней від LAMEL. Очі : Тут прийшли на допомогу палетки від LAMEL - Utopia i Hope. Це ідеальні палетки для створення яскравого макіяжу. Жовті цяточки у куточку - пігмент від того ж бренду , а біла тушовка - олівець від Patricia Ledo. Губи : різноматні олівці для очей, починаючи від GlamBee, закінчуючи Lovely. Брови : нафарбувала зеленим олівцем для очей, ніякий гель вирішила не використовувати. І АВЖЕЖ ВСЕ ТРИМАЄТЬСЯ НА КЛЕЮ ДЛЯ ВІЙ))) На данний момент я у відпустці і саме по цій причині - я не з'являюсь у клубі. Але не показати куди мене приводить шопоголізм - я не могла. Поповнення поличок торкнулось майже всіх категорій. По перше це засоби які знайшли своє місце у ванній кімнаті після викидушок ( так, я їх не показую, але багато чого вже не стоїть на поличках). Так як сонечко поки відмовляєься завітати з візитом в Харків, теплий та сонячний настрій я збираюсь створити разом з гелем для душу Weleda з обліпіхою, дезодорантом з цієї серії і пілінгом для тіла від Fresh Juice з апельсином - прекрасне цитрусове комбо для ванни. Гель для вмивання від Lirene Dermo Program Gel - мені подарувала мама, так як для її шкіри не підійшло, а ось моїй дуже сподобався. Аромат доречі яскравий, але не сильно хімозний. Велике поповнення припало на декоративну косметику І ВСЕ ЧЕРЕЗ КОНКУРС. Кольорові олівці, пігменти та кремові продукти - це моя підстраховка для макіяжа. Ну і трошки "розходного матеріалу" - клей, якісь дивні палички і тон (доречі затестила вже - гарний) . І АВЖЕЖ - ТОВАР ДЛЯ ТЕСТУВАННЯ ВІД МЕЙКАПУ. Я вам хочу сказати що вже зазернула всередину і почала тестувати. Наразі можу сказати що шампунь мені сподобався ) Головне сховати від чоловіка, бо наприклад бальзамом для волосся який я купила собі ( ось цей коричневий від лореаль) - він їм вже помився))))Взагалі, якщо придивитися - ВИ ВСІ БАЧИЛИ ЦІ ПРОДУКТИ. Чого так ? Все легко - саме мейка клуб показує який продукт вартий уваги, а який ні. Я читаю дописи ( часто забуваю прокоментувати) і беру собі до уваги. Наприклад Vikulyk порадила гель цей і дезодорант - І ЦЕ ДІЙСНО ВИЯВИЛИСЬ КРУТІ ПРОДУКТИ.