#flowermakeupclub

Я завжди романтизувала міф про Аіда і його дружину Персифону. Богиня була символом юності, посіву, того як ростки підіймаються з землі . Вона була справжньою весною, красунею, яку покохав підземний бог Аід. Ця тендітна богиня, до якою доречі сватались Апполон і Арес, і сала моїм натхненням для цього образу. Мені здається що вона була бліда, бо пів року проводила у царстві аіда і схожа на німфу, лісне та загадкове створіння. Іншим моїм натхенням стала одна з моїх улюбленних весняних квіточок, з фіолетово-блакитними квітами і тугим, вічно зеленим листтям - барвінок.

Обличчя : Ні, вам не здається, воно має зеленкуватий відтінок. Не могла зробити його більш явним, що б не стати схожою на Шрека. Для такого кольору і покриття , мені знадобився тональний засіб ( Bless Beauty Blur Skin) та пігменти жовтого і блакитного кольору , які і створили той потрібний зелений відтінок( LAMEL Make Up HOPE Make Up Pigment). Гілля - рідкий контуринг , більш молоді гіллочки і листочки - LAMEL Make Up HOPE Make Up Pigment. Фіолетові квіти на обличчі створені за допомогою пензлів для нігтів та рідких тіней від LAMEL.

Очі : Тут прийшли на допомогу палетки від LAMEL - Utopia i Hope. Це ідеальні палетки для створення яскравого макіяжу. Жовті цяточки у куточку - пігмент від того ж бренду , а біла тушовка - олівець від Patricia Ledo.

Губи : різноматні олівці для очей, починаючи від GlamBee, закінчуючи Lovely.

Брови : нафарбувала зеленим олівцем для очей, ніякий гель вирішила не використовувати.

І АВЖЕЖ ВСЕ ТРИМАЄТЬСЯ НА КЛЕЮ ДЛЯ ВІЙ)))

Продукти для цього looks

LAMEL Make Up HOPE Make Up Pigment
LAMEL Make Up HOPE Eyeshadow Palette
LAMEL Make Up Maad Eyes Eyeshadow