#flowermakeupclub

Я завжди романтизувала міф про Аіда і його дружину Персифону. Богиня була символом юності, посіву, того як ростки підіймаються з землі . Вона була справжньою весною, красунею, яку покохав підземний бог Аід. Ця тендітна богиня, до якою доречі сватались Апполон і Арес, і сала моїм натхненням для цього образу. Мені здається що вона була бліда, бо пів року проводила у царстві аіда і схожа на німфу, лісне та загадкове створіння. Іншим моїм натхенням стала одна з моїх улюбленних весняних квіточок, з фіолетово-блакитними квітами і тугим, вічно зеленим листтям - барвінок.

Обличчя : Ні, вам не здається, воно має зеленкуватий відтінок. Не могла зробити його більш явним, що б не стати схожою на Шрека. Для такого кольору і покриття , мені знадобився тональний засіб ( Bless Beauty Blur Skin) та пігменти жовтого і блакитного кольору , які і створили той потрібний зелений відтінок( LAMEL Make Up HOPE Make Up Pigment). Гілля - рідкий контуринг , більш молоді гіллочки і листочки - LAMEL Make Up HOPE Make Up Pigment. Фіолетові квіти на обличчі створені за допомогою пензлів для нігтів та рідких тіней від LAMEL.

Очі : Тут прийшли на допомогу палетки від LAMEL - Utopia i Hope. Це ідеальні палетки для створення яскравого макіяжу. Жовті цяточки у куточку - пігмент від того ж бренду , а біла тушовка - олівець від Patricia Ledo.

Губи : різноматні олівці для очей, починаючи від GlamBee, закінчуючи Lovely.

Брови : нафарбувала зеленим олівцем для очей, ніякий гель вирішила не використовувати.

І АВЖЕЖ ВСЕ ТРИМАЄТЬСЯ НА КЛЕЮ ДЛЯ ВІЙ)))

Продукти для цього looks

LAMEL Make Up Maad Eyes Eyeshadow
Всі відгуки (59)
LAMEL Make Up HOPE Eyeshadow Palette
Всі відгуки (48)
LAMEL Make Up HOPE Make Up Pigment
Всі відгуки (13)
Bless Beauty Blur Skin
Всі відгуки (6)