Demchenko Alina

Що взяти коли переїздиш на пів року ?

Що взяти коли переїздиш на пів року ?
Що взяти коли переїздиш на пів року ?

Квітень почався з того, що я переїхала на інший бік місця і без косметики я переїхати ніяк не могла. Але певна річ, я не можу взяти все що в мене є, бо з цим добром - мені потім знову додому повертатись.

Тож хочу вам показати, чим я буду користуватися, але одразу кажу : я наразу розбираю ці речі і можливо не все опишу що я з собою взяла, бо навіть на момент обробки фото - я знайшла бальзам від мермейд в кармані сумки.

Категорії продукти досить прості : догляд, декоративна і парфуми.

Про магнієві пластівці і сіль казати не булу - то категорія здоров'я, але якщо що я їх взяла з собою, як і аромодифузор )))

Що взяти коли переїздиш на пів року ?
Що взяти коли переїздиш на пів року ?

Тут я вирішила "поскромніше". Я не бачила сенсу перевозити багато ароматів і обрала для себе переважно малий об'єм, а ніж великі пляшки)

  • Mon Guerlain Eau de Toilette. Моя рука автоматично потягнулась до нього, бо його час настав. Ні, не через "сезонність" , більше через мої відчуття. Мені закортіло трошки грубості, яку дає корінь ірису, і цікавого тандему іланг ілангу і лаванди. Це по факту буду мій основний аромат, якщо , авжеж я не вирішу поїхати додому і взяти ще пару флаконів )))
  • Burberry Her Elixir de Parfum - аромат, на випадок, якщо мені закортить чогось солодкого, яскравого та трошки томного. Ну як же я і без гурманіки ?))) А його ягідність робить його не таким удушливим для оточення. 10мл подарунок від Мейкапу, став моїм ідеальним супутником на вечірні прогулянки теплими вечорами.
  • Furla: Preziosa, Irresistibile, Magnifica, Favolosa. Ці аромати, одні з крайніх, що з'явились в моїй колекції. Не взяти їх - я не могла. По-перше об'єм 10мл, що майже тревел сайз, якщо б я їх привезла не в коробці. Плюс я хочу краще ознайомитись з ними, поносити і поділитися враженнями.
  • Три селективних аромата. Два від Unusual - Фред і Цирілла. Один від Lemotive і це Елізабет Беннет - моя анісова красуня )) Є відчуття, що Елізабет буде постійно на мені, але постараюсь не забувати і про інші.
  • Пробник Lanvin Les Fleurs de Lanvin Water Lily. Взяла його, що б розповісти вам про цей легкий, водянистий аромат, який я вже занесла до свого вішлісту, бо повний формат мені явно буде потрібен.
  • Мініатюра Moschino Toy Boy, моя маленька парфумова мрія, але проти цього аромату просто всі в моєму оточенні ахахах Тож буду радувати сама себе цьома 5мл))) А там може всі звикнуть і я візьму собі 30мл))
  • Мініатюра Salvatore Ferragamo Incanto Charms, аромат, який я випадково купила, але після придбання, не розумію чого саме про Charms - так мало чули. Ну дійсно, він заслуговує більше уваги а ніж Shine.

Тут я старалась брати реально по мінімум. По перше, я хочу "добити" деякі засоби, по друге - брала те що більше підійде для теплої пори року. Факт - я 100% поїду до дому, за якимось догядом, але наразі мені вистачить і того що я взяла.

З числа добити - дует для шкіри навколо очей від Loreal. Крему залишилось не так багато, то ж вирішила використати його до кінця, без спокуси застосовувати інші продукти ( ну окей, я ще взяла один крем, на який давно хочу написати відгук).

З того ж числа, засоби для вмивання ( не потрапили на фото, або частково на задньому плані) . Я хочу нарешті, до кінця використати гель для вмивання від Loreal з гіалуронової кислотою( який мені доречі дуже підходить), гель для вмивання від Garnier з вітаміном С ( його там капелюшка) і пінку Pharmaceris A Puri Sensilium Gentle Cleansing Foam.

Не забуваю я і про демакіяж. Міцелярну воду я не брала, бо тут є запаси, але я взяла свій міцелярний гель для вмивання від Lirene і маленьку гідрофільну олію від Sane.

Моїм основним доглядом для обличчя стане парочка від FarmStay - Green Tea Seed крем та сироватка.

Засоби для волосся : твердий шампунь, масочки і інші штучки від керастаз, парочка мермейду . На перший час мені цього точно вистачить.

Ясно що я взяла гелі для душа, масочки як тканинні так і рідку, капсули для волосся і скраб, але старалась все це в мінімальній кількості.

А ще взяла точковий лоьйон від недоліків, бо пан прищ виліз тоді коли не треба, але я буду транслювати онлайн, як я стараюсь його прибрати з свого лиця)))

Ось тут страшно ...

Страшно бо я ще не зовсім зрозуміла що я взяла )))

Ну по перше це точна велика кількість помад . Нащо ? поки ще не дізналась. Особливо мені цікаво, нащо мені три червоні помади, але мабуть потрібні.

Взагалі, основною причиною максимально різноманітного вибору декоративної косметики, стало те, що я хочу продовжувати робити макіяжі для клубу, та й наче з подругою буду бачитись частіше - а це можна ж і нафарбуватися)) А що - спортивки і яскравий макіяж очей, те що потрібно.

Моїми основними тональними засобами стали : BB крем роллер від Холіки і легкий тональний засіб від Bless.

Декілька тушей - це для мене класика. Я не до кінця ще розібрала останню косметичку, але пам'ятаю там наявність гелю для брів, олівця для брів, рідкої підводки і олівців для губ. Може ще чогось )))

В мене що правда є відчуття, що я без консилерра, але кур'єр мейкапу - може приїхати у будь який час)))

Отдже побігла працювати і далі розкладати свої речі.