Demchenko Alina

#madeinukraine Продукти створені українцями для українців

#madeinukraine Продукти створені українцями для українців

Що ж , бьюті сфера - не від'ємлима частина кожної країни. Деякий час,я працювала на бренд, який їздив по бьюті виставкам і дивився що у конкурентів по світу і показував нас. І ще тоді, мої колеги відмітили, що всі в захваті від рівня манікюру в нашої країни, вражені рівнем майстерності людей, а також рівнем якості інструменту.

Ще тоді, я була вражена кількістю наших брендів, різноманітностю ніш які вони заповнюють і тому, що деякими з них я користувалась і не знала. А завдяки дописам які вже виставили вже в групі - мені прийшлось дуже довго думати що зробити своїми фаворитами.

Давайте і я розповім, що входить в мій топ3 засобів які створені в нашій прекрасній країні.

Мій ТОП не буде якимось оригінальним, у багатьох ці продукти вже з'являлись і як на мене це навіть добре, це як показник якості))

Кортко постараюсь пояснити, чому сподобалось і чому буду брати ще )

#madeinukraine Продукти створені українцями для українців
#madeinukraine Продукти створені українцями для українців
#madeinukraine Продукти створені українцями для українців
#madeinukraine Продукти створені українцями для українців
#madeinukraine Продукти створені українцями для українців

Що ж , про цей бренд, я чула до Мейкапу, але ніколи не користувалась. Я знала тільки що відгуки гарні, а їх "рідна сестра" Shelly - фаворит багатьох майстрів з манікюру і ідеальний помічник в професійному догляді за руками та ногами в домашніх умовах.

Joko стоїть на першому місці не дарма:

Його засоби дієві, повністю мені підійшли, мають гарну ціну, якість та прекрасно виповнюють свої функції ( окрім гідрофільного гелю - то мій антифаворит). Гарної якості пакування, прекрасний дизайн і він доволі доступний. А їх фіолетовий тонік, як на мене , один в один з тонером від єлізавеки ( результат один і той самий, як і відчуття на шкірі).

Я вже навіть писала про те, що збираюсь придбати ці засоби ще, тому для мене це показник для потрапляння в топ)))

Тут міг бути Сталекс, Ноготок, Ламель чи ще якийсь бренд. Але коли я дізналась від дівчат, що бренд наш - я була в восторзі)) Чому? Бо він неймовірно крутий. Він має бюджетну ціну, неймовірні аромати і за роки, в мене вже було купа дой паків мила, солі, гелів для душу. Зараз їх батери - моя улюблена заміна лосьйонам від VS, які стали коштувати як нирка. В них багатий асортимент засобів, ароматів і текстур. А їх піна для вани це щось ) Чуєте мій восторг ? А ви бачили у скількох він у фаворитах? Що ж, як на мене це як раз таки і показник якісності , коли хочеться брати ще і ще, на протягом років і з тобою згодні купа людей.

Знаєте, я навіть не знаю чому він в мене топі. Цей бренд для мене супер суперечлевий. Якісь продукти в них не стоять і 2 гривень, інші ж неймовірно круті. Але він мене загіпнотизував, я підписалась на них у соц мережах і на поличках магазинів, ледь стримую себе що б не купити.

Я вважаю що цей молодий Український бренд має не аби яку перспективу. Він розвивається, вчиться на помилках, робить цікаві продукти, цікавиться думкою клієнтів. По плану, цей бренд очікує світле майбутнє, де він стане прикладом креативності та якості. Я чомусь в це вірю і буду чекати, коли ті ж бальзами, які наразі схожі на блиски - стануть суер конкурентами Кармексу)

Що ж, коли я готувала матеріал для допису, як раз випало дуже круте свято, яке відзначається 23 серпня. Для багатьох це день прапору, але кожен Харків'янин знає що це за день саме для нього - це день народження нашого улюбленного міста, міста-героя. Тому і образ повинен бути святковим ) Тому я вирішилв виконати його частково Українськими брендами.

Брови: трошки оформила палеткою від Patricia Ledo, бо вони трошки плішиві))

Очі: використовувала спаркли і матові з палетки від LN та сяючий з палетки від Lamel. Все це діло було посилено за допомогою глітеру від GlamBee, на якому ці сяючі відтінки взагалі магічно відкрились.

Обличчя: Бронзер від GlamBee, мені попався більш схожий на рум'яна, хайлайтер від GlamBee і трошки окреслила носик легеньким кольором з палетки для брів від Patricia Ledo))