Demchenko Alina

Трошки про майбутнє #beautyplan2024

Трошки про майбутнє #beautyplan2024
Трошки про майбутнє #beautyplan2024
Трошки про майбутнє #beautyplan2024
Трошки про майбутнє #beautyplan2024
Трошки про майбутнє #beautyplan2024
Трошки про майбутнє #beautyplan2024

За минулий рік, мейкап клуб дав багато мені натхнення, можливості реалізувати свої фантазії, а також подарував підтримку ( ну давайте так, це взагалі то зробили ви). Я стала впевненішою і повністю прийняла свою зовнішість (ну ви ж бачили мої прищаві фото і не рабочий ракурс 😂). Але зупинятися я не збираюсь і мейкап якраз дав змогу зібрати всі мої думки воєдино і зробити саме план того, що мені потрібно зробити в цьому році саме у бьюті сфері (бо інших планів в мене вистачає також ахаха)

  1. Організація Бьюті простору. Хоча в мене і є туалетний столик, але він зовсім не зручний. Мені б хотілось це зробити функціональним, що б нічого не падало, а також якось зручно все лежало. Зараз частково щось в коробках, частоково в столику. Можливо мені потрібен комод чи інший столик, але чоловік пообіцяв з цим допомогти.
  2. Начитися фарбувати нігті. Здавалось би : що тут складного ? Але ні, повірте, складнощі для мене існує. А хотілось би все ж таки мати гарні нігті не виходячи з квартири та можливо експерементуючи з кольором. Поки тремор не дає це робити гарно і акуратно. Але я купила пензлі, може це трошки допоможе.
  3. Навчитися робити РІВНІ стрілки. З цією проблемою стикаюсь не лише я, а і багато дівчат, чиї дописи я встила прочитати. Хочу навчитися малювати різні види стрілок а також працювати з різними текстурами ( графічні стрілки за допомогою підводки, розтушовані за допомогою олівця і так далі)
  4. Хочу бачити більше пустих рефілів в палетках. Бачу подібне в соц мережах, це ще звется project pan. Хочеться використати деякі косметичні продукти до повного кінця. Мабуть найскладніша задача, але наприклад в мене є колір який трапляється у багатьох палетках і я їм часто користуюсь - просто почну використовувати його з однієї палетки , а інші не чіпати поки. Аьо ось в мене є хайлайтер, в якому вже дирка, то ж хочу його за цей рік повністю закінчити.
  5. Волосся. Я навіть для цього пункту підготувалась : купила розчіски, в мене з'явився ... короче локон, я забуваю як то на нормальній мові називається 😂 Також в мене є міні утюжок. Хочу навчитися щось робити з волоссям, бо мій максимум до цього - сушила просто феном . А хочеться робити укладки для образів, на які надихає спільнота.
  6. Накопити завдяки клубу на парфуми. Монитизація відгуків штука приємна. Завдяки ним можна підкопити на бьюті забаганки. Що збираюсь зробити і я. Ціль для себе я обрала не маленьку : Kilian Paris Princess. Я хочу повністю зібрати на цей аромат завдяки клубу. Вірю в те, що наступного січня буду вже купатися в цьому ароматі.
  7. Купити нормальне освітлення. Найважливіше в фотографії - світло і з цим складно сперечатися. Жоден телефон, фотоаппарат та об'єктив - не буде видавати гарний результат без правильного світла. Тож моїм головним кроком - придбати гарне світло, що б мені було легше створювати як світлини з косметикою, так і фотографувати макіяж ( який я зазвичай роблю ввечері і там сонечко не дуже допоможе).
  8. Навчитися користуватися аквалайнерами. Я думаю ви вже бачили, на що здатен цей продукт і які креативні варіанти відкриваються перед вами, якщо він у вас є. Одна проблема : в мене руки трошки не з того місця і виходить все не реально криво. То ж моєю бьюті метою є те, що б навчитися робити щось пристойне, а потім малювати картини на своїх повіках.
  9. Робити більше макіяжів для Makeup Club. Наразі я працюю віддалено і мої прогулянки закінчуються на продуктових магазинах. В макіяжі ж важлива практика. Але я лінива) То ж моєю стартовою цілью є те, що б робити для клубу один-два макіяжі в місяць на регулярній основі. Це допоможе як зберігти навики що є, прискорити час створення якихось простих макіяжів та навчитись чомусь новому.
  10. Зустрітися з дівчатами з Makeup Club. Це стосується як моєї дорогої Ксюші яку я не бачила дууууже давно, стосується і Hanna Domashenko яка живе БУКВАЛЬНО через дорогу. Але це стсується і всіх інших. Мені хочеться опинитися у Дніпрі, хочеться поїхати до Білої церкви і в інші міста, де живуть дівчата, які стали для мене дуже близькими ( ну може авжеж, зустрітися десь посередині. Я он взагалі то була дуже засмучена тим що не потрапила на святкування Дня народження Мейкапа, де зібрались дівчата)
  11. Не забувати про догляд. І це не стосується "вмилась та зверху крем" . Ні, тут про скраби для тіла, про масочки для обличчя, постійне користування кремом для повік та користуватись кремом для рук. Я про це забуваю , а хотілось би інакше. Хочу купити термозахист для волосся та олію для кутикули .
  12. Купити одяг. Як я не люблю цю справу. Ходити по магазинам для мене тортури, але треба поборити це і почати ходити як людина. Та хоча б заставити себе купити нові джинси 😂 Так, ось така я дівчина : не люблю я ті шопінги )

Я сподіваюсь, що зможу придбати новий досвід, нові навики, зможу дізнатись чогось нового. Але мені хочеться бачити наступної зими - себе, як от зараз на селфі. Я зрозуміла що не хочу худнути, відпускати волосся чи ще щось. Мені трошки складно дався цей челендж, саме через те що мої плани мають трішки інше русло : ремонт, робота, зберігання ментального здоров'я. Я навіть не подумала про класичне "похудіти до літа" . Факт того, що я задоволенна своїм недосконалим тілом - показує що головної бьюті цілі я вже достигла. Я ПЛЮБИЛА СВОЮ ЗОВНІШНІСТЬ І СВОЄ ТІЛО ТАКИМ ЯКИМ ВОНО Є )

Трошки про майбутнє #beautyplan2024
Трошки про майбутнє #beautyplan2024
Трошки про майбутнє #beautyplan2024
Трошки про майбутнє #beautyplan2024
Трошки про майбутнє #beautyplan2024
Трошки про майбутнє #beautyplan2024
Трошки про майбутнє #beautyplan2024
Трошки про майбутнє #beautyplan2024