1
/2
Обіцяла, що цього місяця більше посилок не буде)))
Тепер вже точно остання посилка цього місяця, замовила найнеобхідніше))
Об'єднала 2 посилки в один допис, бо вони маленькі 😉
- В мене затупився пінцет, тож довелось терміново купувати новий. Я обрала українського виробника Staleks. Знаю, що у них було виробництво у харківській області, але вони переїхали. Завжди беру скошені пінцети, бо прямі мені не заходять.
- Дезодорант, бо закінчився, захотілось спробувати теж українського виробника, тим більше що шампунь цього бренду мені сподобався. Запах дуже класний, нагадує відомий Green tea від EA, але приємніший. Надіюсь, що він справді натуральний.
- Не могла не спробувати новинку від Elseve, ще й з моєї улюбленої серії. Хто ще не читав допис про бальзам, він тут - https://club.makeup.com.ua/post/31000/ . Подібний флюїд (wonder water) я вже пробувала раніше, з серії Dream long. Це не мастхев, але штука прикольна. Тому як спробую новинку, напишу вам про ефект)
- Це взагалі подарунок від близької людини, замовила індивідуальний набір для японського манікюру. Робила його раніше в салоні, але якось не ок, що для всіх клієнтів використовують бафіки, що не стерилізуються. Тому мені подарували свій набір і скоро піду з ним до своєї феї манікюру. Результатом поділюсь, але можу точно сказати, що якщо любите натуральність, японський манікюр - це те, що потрібно 😘
Mila Masiukova
25 березня, 2024
Продукти для цього looks
Набір
P.Shine (n/paste/8g + n/puder/5g + n/pol/5pcs + n/file/1pcs + n/acc/1pcs)
11
1817 ₴
Рідкий експрес-засіб з ефектом ламінації для волосся, що потребує зволоження та об’єму
L'Oreal Paris Elseve Hyaluron Plump 8 Second Wonder Water
19
240 ₴
Коментарі (0)