Обіцяла, що цього місяця більше посилок не буде)))

Тепер вже точно остання посилка цього місяця, замовила найнеобхідніше))

Об'єднала 2 посилки в один допис, бо вони маленькі 😉

  1. В мене затупився пінцет, тож довелось терміново купувати новий. Я обрала українського виробника Staleks. Знаю, що у них було виробництво у харківській області, але вони переїхали. Завжди беру скошені пінцети, бо прямі мені не заходять.
  2. Дезодорант, бо закінчився, захотілось спробувати теж українського виробника, тим більше що шампунь цього бренду мені сподобався. Запах дуже класний, нагадує відомий Green tea від EA, але приємніший. Надіюсь, що він справді натуральний.
  3. Не могла не спробувати новинку від Elseve, ще й з моєї улюбленої серії. Хто ще не читав допис про бальзам, він тут - https://club.makeup.com.ua/post/31000/ . Подібний флюїд (wonder water) я вже пробувала раніше, з серії Dream long. Це не мастхев, але штука прикольна. Тому як спробую новинку, напишу вам про ефект)
  4. Це взагалі подарунок від близької людини, замовила індивідуальний набір для японського манікюру. Робила його раніше в салоні, але якось не ок, що для всіх клієнтів використовують бафіки, що не стерилізуються. Тому мені подарували свій набір і скоро піду з ним до своєї феї манікюру. Результатом поділюсь, але можу точно сказати, що якщо любите натуральність, японський манікюр - це те, що потрібно 😘