Епічний бій хом'яка та жаби, або як я роблю замовлення на MakeUp

Привіт дівчата!

В мене тут розвернулась неіграшкова битва. Тут - це в моїй голові при замовленні косметоса 😅 Коли я переїздила у іншу країну, я взяла з собою самий мінімум. Про свої тревел набори розвовідала ось у цих дописах:

доглядова: https://club.makeup.com.ua/looks/19075/

декоративка: https://club.makeup.com.ua/looks/27497/

і ще трохи, того що не показала в цих наборах.

Наївно думала, що повернусь і заберу увесь свій чемодан, але не склалось і залишиласьб я зі своїм мінімумом .. упс

Якщо з доглядовою питань нема, все докупаю на автоматі і те, що рутинне і те що хочу спробувати, а ось з приводу декоративки жаба вступила в бій )))

Справа в тому, що я роблю повний мейк вкрай рідко, ну війки та блиск для губ не рахуємо. А от такі штуки як червона помада, ніби - ну яка дівчинка без неї , а з іншого боку - знаю, що вона мені треба десь раз на пів року, то нащо на неї витрачати кошти, якщо можна їх покласти у доглядову )) І все ж іноді просинається от таке бажання зробити повний мейк з контурингом та ще й камінчиками на війках, просто ні звідки , і що з ним робити , коли нічого під рукою в такі моменти 😂 Інколи дивлюсь на Looks дівчат тут і прям лапки чешуться, але раціональний мозок з іншого боку каже "нічого транжирити" на те з чим "пограєшся" кілька разів, краще вкинути ті гроші в щось більш раціональне. Короче, сижу медитую над корзиною 😂

У вас таке буває?

P.S. Брати червону помаду чи ні ?