1
/6
#my_coquette_makeup
Привіт!
#my_coquette_makeup був сворений за допомогою таких продуктів❤️
Для зволоження шкіри та як базу я використала Beauty of Joseon Relief Sun Rice + Probiotic SPF50+ PA++++;
Створити гарний тон мені допомогли LAMEL Make Up Smart Skin Serum Tinted Foundation у відтінку 401 та Maybelline Superstay Skin Tint у відтінку 03❤️
Тональний від Ламель я тут використовувала більше як консилер👌🏻
Поки наносила тон, зволожила губи за допомогою класного бальзаму Pure Paw Paw Ointment Original❤️
Щодо очей, то знайти класні рожеві тіні було не важко, в моїй косметичці їх виявилося достатньо🤗
Спочатку я зробила легкий контуринг і підложку для тіней як в тікток-тренді за допомогою помади Isabelle Dupont Matte Lipstick у відтінку M129💄
Очі продублювала тінями від Clarins, звичайно ж рожевими, а потім доповнила блискітками з тої ж палетки🩷
Олівець для губ від Ламель я також використала для очей, бо рожевого забагато не буває🥰
Блискітки як підводку використала від Avon Matte&Metal✨
Туш для вій - мініатюрка від Anastasia Beverly Hills Lash Brag Volumizing Mascara – вона неймовірна😮💨
Румʼяна від Clarins у відтінку 03; Та пудра-хайлайтер від Catrice+як бронзер мінеральна пудра з блискітками від Avon💫
З бровами все зрозуміло – олівець від Lamel InstaBrow та мило від Glambee🌸
Ліпс-комбо: олівець від Avon Glimmerstick Rich ginger 🫚 + Avon Matte & Metal Liquid Lip Duo у відтінку Mauve Crystal(матовий рожевий)🪻+ Avon Lip Gloss прозорий🦋
Всі продукти намагалася вказати в цьому Looks🐣
Ось такий 🎀кокетливий мейкап🎀у мене вийшов!
Дякую за увагу 💋
07 квітня, 2024
Продукти для цього looks
Сонцезахисний крем із пробіотиками
Beauty Of Joseon Relief Sun Rice + Probiotic SPF50+ PA++++ (пробник)
14
17 ₴
Maybelline Superstay Skin Tint
Стійкий тональний флюїд для обличчя з вітаміном С
106
520 ₴
Коментарі (0)