1
/2
#my_coquette_makeup
Привіт❤️Мені дуже сподобалась ідея створення кокетливого образу, тож я теж вирішила спробувати!
💕За тон та рум’яні щічки відповідають мої улюблені засоби від PuroBio Cosmetics: тональна основа “Sublime Drop Foundation” та мультитаскер “Lip to Cheek”. І трошки припудрила обличчя пудрою “Oh My Compact Powder” від LAMEL Make Up.
💕Брови в мене - татуаж, а щоб волоски не виходили за його межі - вклала їх фіксатором для брів від Jovial Luxe.
💕Макіяж очей. Палетка від Couleur Caramel для брюнеток і палетка від LAMEL Make Up “To Go Eyeshadow Palette”. Туш для вій “Flamy Hot Volume Mascara” від LAMEL Make Up у відтінку Burgundy.
💕Макіяж губ. Старенька яскрава помада від бренду, якого вже немає на MAKEUP. А ще, оскільки у мене немає спеціальної олійки або блиску для губ, тому зверху на помаду я нанесла масажну сироватку для обличчя від SKINBAR, вона дала трошки блиску.
Якось так я собі кокетку й уявляла🥰
Вийшло трошки яскравіше, ніж я звикла. Але я обіцяла собі робити макіяжі й наряджатися, тож дуже вдячна MAKEUP за таку цікаву можливість🤗
І дякую за увагу вам, дівчата❤️
08 квітня, 2024
Продукти для цього looks
Сироватка для обличчя масажна з конопляною олією 5% та екстрактом кави 0,3%
SKINBAR Hemp Oil 5% & Coffee Extract 0.3% Face Serum
148
219 ₴
Коментарі (0)