Остання покупка в Flower Knows

Нарешті я дійшла до пошти, щоб зібрати цю палетку для контурування. Замовляла її ще 8 березня як спільний подарунок від батька і від себе. Дуже сильно її хотіла, бо мені дуже подобається пакування Flower Knows, і від палетки для контурування від Ессенс в мене були сильні комедони. Але не довго я раділа, бо склад в цієї палетки майже ідентичний склад як у палетки від Ессенс 🫠

Тепер про саму палетку:

🍫Відноситься вона до колекції Girls' s Chocolate Shop, і повинна вона була пахнути як шоколад. Але мені поклали запах Омега-3 з шоколадним смаком :( (купувала в офіційному магазині, тому не думаю, що це підробка);

🍫 Палетка має 16 г продукту, а це, в теорії, 4 г на кожен продукт. Але пігментація середня, і плюс пилить (використаю швидко, або ні);

🍫 Спойлер - пігментація краща, ніж в румʼянах;

🍫 Має 2 відтінка контурінгу: більш темний для обличчя, а світлий для носу. Але світлий ви не побачите на трошки засмаглій шкірі. А ще темніший має теплий підтон, наче бронзер :(

🍫 Також є 2 види халайтеру. Один з них матовий, корисна штука, якщо вміти нею користуватися. А інший звичайний золотий шимер. Красивий, але рекомендую звернути увагу на більш бюджетні варіанти (той самий лн про або хайлайтер з колекції Hope від Lamel);

🍫З приємного для мене, дівчинка на пакуванні нагадує мені новий альбомом Beyoncé Cowboy Carter (рекомендую до прослуховування).

Отже, я залишу цю палетку для себе як нагадування, що "не все то золото, що блищить". А ще тому що це подарунок. А вам раджу звернути увагу на ті речі, які я позначила нижче. Заодно заощадите гроші ;)

#FlowerKnows

Продукти для цього looks

Essence Contouring Duo Palette
Всі відгуки (8)
LN Pro Glow Cream Highlighter
Всі відгуки (64)
LN Pro Glow Cream Sculptor
Всі відгуки (40)
Paese Tan Kissed
Всі відгуки (6)
LAMEL Make Up HOPE Cream-To-Powder Highlighter
Всі відгуки (15)