Ранкова рутина п'ятниці

  1. Очищення м'якою піночкою від Heimish All Clean Green Foam pH 5.5, люблю її, дуже ніжна, не сушить, не стягує, ідаеальна навіть на лікуванні.
  2. В якості додаткового етапу зволоження Тонер для обличчя з керамідами Tony Moly Wonder Ceramide Mocchi Toner він шикарний! Тут писала про нього https://club.makeup.com.ua/post/33460/ .
  3. Підтягувальний крем для повік з пептидами й центелою Purito Centella Green Level Eye Cream це просто топовий улов за 230 грн, базовий і комфортний. Зручний дозатор, мені подобається.
  4. Сироватка-коректор для обличчя "EVENTONE BRIGHTENING" в якості активу в мене зранку сироватка зі стабільною формою вітаміну С, працюємо з освітлянним плямом після висипань та робота з тоном. Вона м'яка не подразнює, прикольна. А ще поспішаю використати її до закінчення терміну придатності.
  5. Зволожувальне сонцезахисне крем-молочко Tocobo Bio Watery Sun Cream SPF50+ PA++++ санскірн комфортік, легка текстура, не обтягує не відчувається взагалі та маєж приємний квітковий аромат. Вже робила огляд на нього тут можна почитать https://club.makeup.com.ua/post/25676/ , а тут послухати https://club.makeup.com.ua/looks/26863/ .

Всім гарного дня! Не забувайте захищати шкіру від сонечка 🥰

Як вам така рутина?