Про потужний гурт і мій рок-образ

Що-що, а створення образу для рок-вечірки не могла пропустити. Цей стиль музики дуже люблю і непогано орієнтуюся в ньому.

З чого все почалося? — Так це з нідерландської групи Within Temptation. Перша група, яка відкрила для мене світ рок-музики. У підлітковому віці їх плакат навіть висів на дверях моєї кімнати🤘.

Близько 10 років тому Within Temptation виступали на фестивалі в моєму рідному Херсоні. І зараз, у скрутні часи нашої країни, учасники гурту не стоять осторонь, підіймаючи жовто-блакитний прапор на своїх концертах.

Пісня 'Raise Your Banner' присвячена нашій боротьбі. А нещодавно світ побачив кліп 'A Fool's Parade', знятий в Києві 💪. Раджу подивитися, якщо не бачили.

Так ось, презентую образ солістки і засновниці гурту Шарон ден Адель такий, яким пам'ятаю його зі свого постеру: пронизливі очі, сяюча помада і виразний контур. Ще трошки додала нових рум'ян, бо кортіло їх спробувати. На губах змішала блиск з хайлайтером і тінями для потрібного відтінку.

Мрію про час, коли зможемо насолоджуватися концертами під мирним небом в Україні 🙏

Продукти для цього looks

Eveline Cosmetics Eyebrow Pencil
Всі відгуки (34)
Maybelline New York Lash Sensational Sky High
Всі відгуки (320)
LAMEL Make Up Smart Skin Serum Tinted Foundation
Всі відгуки (152)
LAMEL Make Up BB Blush
Всі відгуки (234)
Essence The Cool Nude Edition Eyeshadow Palette
Всі відгуки (15)
Essence Pure Nude Sunlighter Palette