Нове замовлення "У пошуках крему під очі"

Привіт 🌷 Як - то я не планувала нічого замовляти, але мені катастрофічно не вистачає крему під очі. Пробник Purito був, тепер Beauty of Joseon з ретиналем (не вражає, напишу згодом відгук), крем CeraVe сушить шкіру під очима. І тут, завдяки замовленню Тані кондиціонеру Le Petit Olivier, я згадала, що бачила в цього бренду засоби для обличчя, та вирішила спробувати.

Отже, роздивляємося замовлення:

• Антивіковий крем для контуру очей та губ з органічним аргановим маслом Le Petit Olivier (15мл) - герой замовлення, мені сподобався склад, маленький тюбик і позитивні відгуки за останні роки на сайті
  • Гель для душу Le Petit Marseillias "Малина та півонія" - обожнюю ці гелі, люблю різноманіття їх ароматів
  • Пилки для нігтів Kodi - найкращі пилки (на мою думку), купую вже багато років. Велике різноманіття форм, абразивності. Придбала для педікюру (сіра, 180/240) - вузенька, заокруглена, дуже зручно обробляти кутики нігтів на ногах та для манікюру (у формі банану, 100/180) - зручна, швидко і легко оброблюю вільний край нігтя
  • Пробники парфумів Essenza Milano (новий для мене бренд): Vanilla And Pink Pepper Elixir - чудова тепла ваніль та запашний рожевий перець, дуже приємний, не кричущий аромат, сподобався, виправдав зацікавлення. White Musk and Peony (як бачите, у мене знову півонія сьогодні) - неочікуваний аромат, від "віддам чоловікові" , потім "а що це так неймовірно пахне?" під час прогулянки з собакою, коли шкіра нагрілася на сонці, наприкінця дня у ванній "та ні, я тебе нікому не віддам" 😂 У мене стійка асоціація з Wish від Chopard. Подивимося, послухаємо 🤗
  • Подарунок від MakeUp - пробник безусльфатного шампуню Joko Blend, бачила його в тестувальних пакунках дівчат, буде цікаво спробувати, бо з брендом не знайома.

Дякую за увагу🌷 Обов'язково напишу відгук про крем та парфуми 😉

Продукти для цього looks

Пилка для нігтів
Пилка для педикюру
Всі відгуки (5)
Essenza Milano Parfums Vanilla And Pink Pepper Elixir
Всі відгуки (2)
Essenza Milano Parfums White Musk And Peony