Ваше замовлення доставлено

Цього разу замовила майже все те,чим не користувалися.

1. Cp-1 пробник кондиціонеру для волосся.В мене був давно вже повний об'єм,тому цей засіб для мене не новинка,напишу за цей кондиціонер,бо ще тоді залишив тільки приємне враження.

2. Тонік Pyukang

Багато читала про нього,так як він часто потрапляє мені на очі в медіа просторі.

Цікаво спробувати такий вже популярний засіб.

3. Замовила мині-версію парфумованого гелю для душу "Boyfriend" від Mermade🧜‍♀️

Дуже подобається цей колір гелю та аромат,але детальніше вже напишу у дописі після повноцінного тестування.

4. Пробник Cos de BAHA

Дивилась я на цей бренд,дивилась і вирішила почати з пробнику.Люблю сироватки за легкі текстури та ціню саме ті,які не мають липкості після нанесення.

5. Набір трикотажних пов'язок -дуже потрібна та зручна річ,особливо коли треба зробити вечірній або ранковий догляд за шкірою,або нафарбуватися,я звісно можу зав'язати волоссі резинкою,але поки знайдеш ту резинку вранці,то треба пройти справжній квест по квартирі.Сподіваюсь,що я не одна така,хто постійно губить їх.

6. Поклали пробник безсульфатного шампуню Joko Blend для нормального волосся,читала дописи,тепер настала і моя черга протестувати щось з цього бренду.

7. Дезодорант Old Space Bearglove

Користуюсь ними на постійній основі,меня дуже імпонує їх аромати-цитрусові та свіжі.Тестувала також інші аромати,цікаво було спробувати Bearglove.

Допис про дезодорант з ароматом Tigerclaw https://club.makeup.com.ua/post/25561/ Допис про порівняння дезодорантів з ароматами "Whitewater" та "Wolfthorn" https://club.makeup.com.ua/post/17085/

Продукти для цього looks

Пептидна сироватка з матриксілом і аргіреліном
Mermade Boyfriend
Інтенсивний живильний кондиціонер для волосся з протеїнами
Landor Moon Away For Her
Твердий дезодорант