Yuriivna 🌸

Wolfthorn VS Whitewater

Wolfthorn VS Whitewater

Old Spice є виробником доглядової чоловічої косметики,але деякі аромати я би сказала,що підходять і жінкам.

Я писала вже окремий допис про Whitewater

Стало цікаво порівняти два аромати одного виробника.Кому і який аромат підійде на мою думку?

Сьогодні на боксерському рингу зустрінуться два суперника,кожен з яких має своїх шанувальників.

На огляді у мене два XXL стіка,все чесно,бо суперники мають бути в одній ваговій категорії.Зазначу те,що у звичайному форматі дезодоранту об'єм 50мл,тоді як в XXL - 85мл.

Ну що ж,розпочнемо!

  • 1. Wolfthorn

Це звичайно хіт, який,як я вважаю не має 100% призначення тільки для чоловіків. Багато дівчат обирає цей варіант для себе. Як я відчуваю цей аромат?

Запах солодко-кислий,має цитрусову ноту,але це не лимон,а для мене це виражений апельсин. Асоціюється з цукерками "Бджілка",хто знає,той зрозуміє,а хто не знає,це желейні цукерки з начинкою апельсин. Нагадує ще фруктові желейки,як на мене - це молодіжний аромат,як для хлопців так і для дівчат. Такий собі унісекс. Після нанесення цього дезодоранту аромат добре відчувається,є доволі стійким.

Дезодорант захищає, навіть якщо і спітніти то запаху поту немає. Він його добре маскує. Додам ще те,що тут 0% алюмінію,не всі дезодоранти можуть цим похизуватися. Важливою перевагою для мене є те, що Old Spice не залишає слідів на одязі та швидко поглинається шкірою,не треба довго чекати.

Wolfthorn VS Whitewater

2. Whitewater

Саме цей аромат я обрала на подарунок своєму татові.

Я не можу 100% стверджувати що це суто чоловічий аромат і жінкам він не підходить. Я сама користувалась ним певний час,але якщо б я обирала на подарунок жінці,то обрала б Wolfthorn або Bearglove. Якщо людина не любить солодко-цитрусові, фруктові аромати, або якщо ви не знаєте смаки людини - тоді краще обрати Whitewater. Цей аромат - про класику,свіжий та стійкий.

Підведу підсумки:

На мою думку серед них немає фаворита,адже кожен з них завоював популярність та довіру певної категорії людей. Защихають обидва однаково добре,не залишають слідів на одязі. Для себе я обрала Wolfthorn тому що мені дуже подобається його аромат.