1
/5
Old Money style та #lacetrendmakeupclub
Успадковане багатство... Вищий клас... Дорогі авто та великі маєтки... Мінімалізм та розкіш. Все це - про стиль та поняття Old Money.
Завдяки конкурсу Makeup Club я змогла хоч трішки побути в образі та спробувати кілька варіацій з зачіскою. Тут йде більше акцент на ідеальній укладці, проте я не могла ж не приділити увагу й макіяжу! Разом з додатковими аксесуарами для волосся я придумала ще асоціації, тож вийшла ціла картинна галерея:
- Перлини. Такі прикраси завжди додають дороговизни в образ. Чи це намисто, чи це - заколочка до волосся. Одразу зʼявляється цей настрій "з рюшечками", і ти вже відчуваєш себе ляльково!
- Діаманти. Куди ж багатство без коштовностей?
- Розкішні тканини. Кожен дорогий образ виготовляється з матеріалів найвищої якості. Шовк, кашемір, льон, бавовна... Якісний пошив, витончені силуети; і все ідеально "сідає"!
- Автомобілі. Спекотне сонце Французької Рівʼєри, мальовнича дорога попри море і ти за кермом молочного Porsche 911!
Який варіант образу вам сподобався найбільше? Відчувається ось цей вайб дороговизни та стилю Old money?
Blondie_rs
22 квітня, 2024
Продукти для цього looks
L'Oreal Paris Color Riche Nude Intense
Сатинова помада для губ в універсальних нюд відтінках
391
317 ₴
Коментарі (0)