Тепер я також в секті (#makeup_perfume)

Швець Карина🤍 в одній з посилочок, яку я вам не показала (от така я криска), прислала блотер з ароматом від Jeanne Arthes Boum do Brazil. І то було кохання з першого нюху. Тому не довго думаючи я замовила цей аромат в повнорозмірному форматі. Сьогодні він до мене приїхав, і яке було моє здивування, коли мій мейк співпав з оформленням флакону.

Поговоримо про аромат:

Він дууууже солодкий та кокосовий. Але в цей час не дуже навʼязливий, особливо, коли вивітриться. Бачу його на молодих людях десь теплою весною та влітку. А ще він є дюпом на аромат Brazilian Crush Cheirosa '62 Sol de Janeiro. В мене є олійка для тіла з таким ароматом завдяки чарівній Marinka🌈Rainbow (дякую тобі ще раз за це ❤️). Так ось, Brazilian Crush більше горіховий, а Boum do Brazil більш ванільний, а так вони майже однакові. Якщо хочеться дізнатися як пахне Brazilian Crush, але не хочеться платити шалені гроші, то можете звернути увагу на крем для тіла з керамідами від Q+A (він в мене також є). Ця трійця пахне +- однаково.

Тепер про макіяж:

🥥 Більшість з цього макіяжу в мене така сама як з вчорашнього посту (бо просто хочу вже довикористати деяікі речі, а деякі активно тестую): https://club.makeup.com.ua/looks/37795/

🥥 на очах в мене мультихромний олівець від Glambee у 02 відтінку та класична версія туші Maybelline Sky High.

🥥 Хайлайтер рожевий від Lovit. На жаль, зараз його ніде не знайдеш :(

🥥 а ще в мене трошки загострення акне, тому використовую патчі від Skin&Lab.

🥥 На губах в мене механічний олівець від Patricia Ledo у 00 відтінку та вінілова помада від Maybelline 15 peachy.

Ось такий випадковий пост сьогодні вийшов :)

Всім гарного дня, вечора та ранку ❣️

Продукти для цього looks

Jeanne Arthes Boum Do Brasil
Catrice Under Eye Brightener
Maybelline SuperStay Vinyl Ink Liquid Lipstick
Maybelline New York Instant Eraser Multi-Use Concealer