Маленькі сьогоднішні обновочки

Давно не чулись! Скучаю за вами та приємно вражена, що кількість прекрасних читачів у мене збільшується, дякую❣️ Корегую новий графік, підлаштовуюсь, тож буду знов помаленько повертатись сюди, бо завжди є чим поділитись!

Щойно знайшла хвилинку, щоб забрати з пошти посилочку. Я давно хотіла оновити ємність для міцелярної. Моя стара - страшна, з незрозумілими наліпками та фігурками. Але такий формат банок з помпою мені дуже зручний. Пару натисків - і ватний диск уже з міцеляркою. Меншу ємність з аналогічною помпою взяла для того, щоб поставити міцелярну на тумбу біля себе. Деколи після роботи нема сил стояти у ванній та вимивати вії 😁

На пробу ще взяла мініатюру воску для брів від Зола. Ніколи ще ними не користувалась, зайшла глянути на ємність, бо побачила у знайомої таку ж. А там ще й знижки. Ну все, це доля 😊 Мініатюра воску має 15 грам (а Топ Фейс повнорозмірний - всього 10 грам), має рожево-фіолетове миле забарвлення та міні-щіточку в комплекті. Виглядає стильно та ідеально красиво. Буду тестувати!

Продукти для цього looks

Zola Brow Wax