Ідеальний подарунок для подружки з брендом Mermade

З брендом Mermade я знайома вже давно і деякі їх продукти обожнюю всім серцем.Та встигла вже і своїх подружок підсадити на їх знамениті бальзами для губ,креми для рук,антисептики з крутецькими ароматами.

І от на день народження подружки,яка так само як і я любить цей бренд я вирішила обрати для неї в подарунок деякі цікавенькі продукти.

Обрала шампунь та бальзам для волосся,з цими продуктами я сама добре знайома і знаю,що вони непогані(про шампунь здається я робила допис тут).Вирішила що продукти для волосся завжди будуть у нагоді для кожної дівчинки і обрала ще так би мовити для повного комплекту спрей-кондиціонер для полегшення розчісування волосся.Звичайно обираючи щось з Mermade я не могла пройти повз бальзами для губ і обрала сяючий з ароматом Київського торту.До речі пахне він нереально та дуууже смачно.

Ну і «на солодке» обрала маску для обличчя Party cake,яка містить каолін та сквалан,що ідеально підходить для проблемної шкіри.Ще ця маска підкорила мене своїм картонним пакуванням,яке ідеально підходить на подарунок до дня народження.

P.S.зізнаюся відверто я і сама була б дуже рада отримати в подарунок такий набір косметики🤭