Поповнюю запаси корейської косметики

Моя любов до корейської косметики безмежна, тому обираю знайоме і нове, бо впевнена у якості❤️

Якось уже я розповідала про дуже круту сироватку з вітаміном С, ефект від якої я помітила уже від першого ПРОБНИКА 🔥 (використала два) - https://club.makeup.com.ua/post/36286/

На нього діє крута акція -30%, тож я не змогла пройти повз. До того ж отримала у подарунок і брендований шопер Skin & Lab.

Також вирішила обрати ще декілька продуктів на ознайомлення у форматі пробників:

▫️ сонцезахисний крем UIQ Biome Remedy Mild Sun Cream SPF 50+

▫️сонцезахисний лосьйон з центелою Purito Seoul Wonder Releaf Centella Daily Sun Lotion

▫️зволожуючий сонцезахисний лосьйон Skin&Lab Hybarrier Fresh Sun Lotion у мініатюрі 10 мл

▫️ сонцезахисний крем з центелою Purito Seoul Wonder Releaf Centella Daily Soft Touch Sunscreen

▫️гідрофільна олія Purito Seoul From Green Cleansing Oil

▫️гідрофільна олія Papa Recipe Blemish Cleansing Oil

🎁 Однак міні-шопер був не єдиним подарунком, тому я отримала ЩЕ:

👉🏻 Заспокійливий крем THANK YOU FARMER Phyto Relieful™ Cica Cream

👉🏻 Сироватка з бакучіолом Purito Seoul Bakuchiol Timeless Bloom Revitalizing Serum

👉🏻 Сонцезахисний крем з березовим соком ROUND LAB Birch Juice Moisturizing Sunscreen

*це найкращий санскрін з усіх, що я пробувала. Тому у цьому замовленні пробую щось нове, аби порівняти і вже тоді зрозуміти що ж замовити у повнорозмірі

👉🏻 Заспокійлива сироватка з морським полином ROUND LAB Mugwort Calming Serum

*іі особливо цікаво спробувати, як і гель нижче, бо моя шкіра обожнює усе заспокійливе

👉🏻 Заспокійлива очищуюча пінка з морським полином ROUND LAB Mugwort Calming Cleanser

Продукти для цього looks

Гідрофільна олія
Всі відгуки (35)
Сироватка для обличчя
Всі відгуки (2)
Сонцезахисний крем
Всі відгуки (5)
Зволожувальний сонцезахисний крем із березовим соком
Всі відгуки (28)
Очищувальна пінка для обличчя
Всі відгуки (4)
Сонцезахисний лосьйон для обличчя