Ta_nyaaaaaaa

Вітамін С, який діє з перших використань | Засяй, зіронько!

Вітамін С, який діє з перших використань | Засяй, зіронько!
Вітамін С, який діє з перших використань | Засяй, зіронько!

Давно я хотіла спробувати сироватку з вітаміном С від SKIN&LAB. І тут мені вдалося придбати пробнички! Щастю не було меж. Розумію, що їх може бути недостатньо для того, аби склалися повноцінні враження про продукт, але для ознайомлення і відслідкування реакції шкіри саме те!

Тим паче прийшла тепла пора, за вікном постійно сонечко, тому вітамін С мені хотілося б включити у свій догляд на постійній основі, аби наносити його під санскрін. Як усім відомо, вітамін С є потужним антиоксидантом. Він здатний припинити роботу вільних радикалів у шкірі (які пошкоджують волокна та клітини шкіри, що призводить до передчасного старіння, пігментаціі і навіть онкозахворювань). Бонусом від цього активу отримуємо сяяння шкіри, зменшення чутливості та рівний тон.

Вітамін С, який діє з перших використань | Засяй, зіронько!

У мене було 2 пробничка об‘ємом по 1 мл кожен.

Повнорозмір стандартного об‘єму і містить у собі 30 мл сироватки.

Ціна 25 грн/пробник та від 890 грн/повнорозмір.

Країна-виробник: обожнювана багатьма (і мною у тому числі) Південна Корея.

Про дизайн пробника говорити нічого, а от повнорозмір виглядає доволі мило ☁️

Єдине, що зазначу - у пробників не дуже добре працює зривна лінія. Другий пробник я ледь не розірвала навпіл через це 🥲

❗️Гіпоалергенна. Тобто не містить компонентів, які можуть викликати алергію.

🐣 Cruelty Free.

🌾 Gluten Free.

💧 Paraben Free.

❌ Не містить штучних ароматизаторів.

Для мене, як власниці чутливої шкіри, це суцільні плюси.

Water, Methylpropanediol, Propanediol, Glycerin, 1,2-Hexanediol, Niacinamide, Betaine, 3-O-Ethyl Ascorbic Acid(15000Ppm), Tocopheryl Acetate, Panthenol, Bifida Ferment Lysate, Chlorella Vulgaris Extract, Sodium Hyaluronate, Melia Azadirachta Flower Extract, Melia Azadirachta Leaf Extract, Hydrolyzed Hyaluronic Acid, Curcuma Longa (Turmeric) Root Extract, Ocimum Sanctum Leaf Extract, Corallina Officinalis Extract, Hyaluronic Acid, Hydrolyzed Collagen, Sodium Hyaluronate Crosspolymer, Hydroxyethyl Urea, Glucose, Hydrolyzed Glycosaminoglycans, Trehalose, Butylene Glycol, Fructooligosaccharides, Fructose, Tromethamine, Benzyl Glycol, Adenosine, Sodium Citrate, Sodium Phytate, Citric Acid, Ethylhexylglycerin, Polysorbate 20, Palmitoyl Tripeptide-1, Palmitoyl Tetrapeptide-7, Ascorbic Acid(106.05Ppb), Biotin, Cyanocobalamin, Folic Acid, Pantothenic Acid, Pyridoxine, Riboflavin, Thiamine Hcl, Bioflavonoids, Glutathione, Linoleic Acid, Menadione, Retinol, Tocopherol, Carbomer, Xanthan Gum

Склад доволі насичений, містить масу потужних компонентів. Серед них:

🍊 вітамін С у формі етил аскорбінової кислоти - зірка сироватки! Справа у тому, що саме ця форма віт. С вважається найбільш стійкою;

🧪 15% вітамінного комплексу, що буде оздоровлювати шкіру, підвищувати її тонус та сприяти покращенню рельєфу ;

💊 токоферол (він же вітамін Е) - стимулює процеси регенерації та оновлення клітин;

🫧 ніацинамід - регулює гідроліпідной баланс, має освітлювальну функцію, ще й бореться з видимістю дрібних зморшок;

💧 гіалуронова кислота і комплексі з 😌пантенолом - підтримують водний баланс, перешкоджають сухості та пом’якшують шкіру;

💦 пептид Matrixyl 3000 - покращує клітинну активність, підвищує продукцію корисних речовин, має антивірусу та освітлювальну дії;

🔅 комплекс лізату біфідобактерій - відповідає за укріплення мікробіому, запобігаючи утворенню запальних процесів;

🌱 рослинні екстракти: хлорели, квітів та листя Німу, куркуми, коралини, крижаного гриба - усі вони мають протизапальні та відновлювальні властивості, захищають клітини шкіри, укріплюють судини та попереджають появу куперозу.

Як бачимо, сироватка працює у багатьох спектрах:

✅ освітлення;

✅ зволоження;

✅ підтримка мікробіому;

✅ укріплення судин;

✅ надання сяяння;

✅ протизапальна дія.

Сайти з перевірки складу косметики теж сповіщають, що склад чудовий і цілком безпечний. Виділив помаранчевим лише один компонент вкінці Retinol.

Підозрюю, що це може бути через комбінацію віт. С та ретинолу у сироватці, хоча це не бажано. Однак якщо такі продукти існують, то у них ідеально врегульований рН, завдяки чому усі компоненти діють чудово, підсилюючи дію одне одного.

Сироватка прозора, з легким жовтуватим відтінком.

Аромат майже відсутній, дуже віддалено щось цитрусове відчувається.

Сироватка має олійно-гелеву текстуру середньої густини (через неї я побоювалася використовувати, бо моя шкіра край негативно реагує на олійки).

Крапля сироватки тримає форму. Розхід помірний.

Першого пробника мені вистачало на 4 нанесення, другого на 3 нанесення. Однак я наносила доволі щедро, що на фото і помітно.

Нагадую, моя шкіра: комбінована, дуже чутлива + має купероз. Наразі активних саме запалень немає, однак присутні закриті комедони.

На відео ви можете побачити як сяє шкіра ЗВІСНО ж після комплексного догляду (про інші засоби у наступних дописах). Однак і сироватка встигла відіграти вагому роль для покращення стану шкіри і надання їй неймовірного сяяння ✨

Сироватку використовую 1 раз на день у ранковому догляді.

Після вмивання та тонізації (інколи без заради експерименту) наношу сироватку.

Завдяки такий маслянистій текстурі, вона легко розподіляється по шкірі. Не створює відчуття плівки, печіння чи подразнення.

Липкість відчувалася за умови внесення на тонер і тривала до поглинання, тобто 1-3 хв. При нанесенні на "голу" шкіру липкості не відчувала.

Відразу після нанесення шкіра виглядає свіжою, починає сяяти зсередини, аж переливається. І це зовсім не жирний блиск.

Комбінація вітаміну с + ніацинаміду + ретинолу у складі не подіяла негативно, навпаки я побачила зміни у кращий бік.

Моя шкіра почала сяяти не лише під час нанесення, а й на постійній основі (однак тут і заслуга центели, але про це згодом).

Декілька слідів від висипань на щічках стали менш помітними, а шкіра більш пружною та підтягнутою як за відчуттями, так і на вигляд. Тож пептиди також діють 😉

Тон шкіри з кожним використанням ставав все рівнішим та світлішим.

Так, ця сироватка мені сподобалася, враховуючи вихідні дані та ефект, який я отримала.

Навіть планувала повторити її у повнорозмірі згодом. Однак завдяки Sofiia Ts я уже придивилася до іншої 😂

Сироватка з вітаміном С від SKIN&LAB точно сподобається тьмяній, втомленій шкірі. Однак треба бути обережним тим, у кого проблемна шкіра, яка має активні запалення. До того ж олійна текстура також не кожному до смаку. Так і в мене це була перша подібна текстура саме сироватки.

Тож сироватка SKIN&LAB Vitamin C Brightening Serum справила на мене гарні враження і спробувати хоча б пробничок я точно раджу!)

Дівчатка, а як ви ставитеся до вітаміну С? 🍊 Як на нього реагує ваша шкіра та чи маєте такий актив у рутині? 🤗