Порожні баночки жовтня

Ви теж не розумієте, як вийшло, що наче вчора було літо, а вже кінець жовтня? Улюблена рубрика нагадує робити підсумки місяця.

Що закінчилося у жовтні?

Для волосся:

1. Спрей-термозахист Venita

Захищає до 250°C. У складі є природні екстракти, а також хна, яка укріплює волосся. Свою функцію виконує чудово. З ним волосся менше псується і січеться.

9/10 https://club.makeup.com.ua/post/14668/

2. Спрей Mayur для розчісування волосся з арганою

Полегшує розчісування волосся. Не скажу, що завжди це робить, але загалом спрей непоганий. Багатий натуральний склад. І дуже бюджетний. З мінусів: швидко зламався дозатор і велика витрата.

7/10 https://club.makeup.com.ua/post/52324/

3. Шампунь для волосся Mermade

Дуже зручний тревл-розмір. І на диво, його вистачило надовго. Приємний аромат, текстура. Базовий результат. В останні використання у мене з'явився свербіж, на жаль.

5/10 https://club.makeup.com.ua/post/49921/

4. Кондиціонер для волосся Mermade

З моїм волоссям нічого магічного не зробив. Надає пом'якшення і зволожує. Приємний у використанні. Закінчився швидко. Баночка не підходить для густої текстури. Цей момент обіцяли виправити.

6/10 https://club.makeup.com.ua/post/49921/

Для обличчя:

1. Засіб для демакіяжу Cien двофазний

Це найкраще, що у мене було від Cien. Бюджетний та економний. Без запаху. Склад непоганий за свої кошти. Підійшов чутливій шкірі, зокрема шкірі очей.

9/10 https://club.makeup.com.ua/post/44491/

2. Крем для обличчя Sane

Для мене ідеальний крем з класним складом. Підходить як на день, так і на ніч. Моя чутлива шкіра дуже любить його. Не провокує висипання, доглядає за шкірою на високому рівні. І теж бюджетний. Повторюю його не раз і буду повторювати точно.

10/10 https://club.makeup.com.ua/post/50856/

3. Гель для вмивання Mermade

Здебільшого сподобався. Добре очищує шкіру. Може бути легка сухість після нього (не критично). У складі майже нічого зайвого. За 100 грн чудовий варіант. Хотілося б побачити великий об'єм.

8/10 https://club.makeup.com.ua/post/53307/

4. Бальзам-стік для губ Babe Laboratorios "Зволоження та живлення"

Комфортний на губах. Ніжний аромат і приємна текстура. Має захист від сонця SPF 20. Допоміг полегшити стан губ при заїдах. Витрата велика. Бальзам в усіх сенсах тане на губах.

8/10 https://club.makeup.com.ua/post/16755/

Для тіла та здоров'я:

1. Антиперспірант Dove Nourishing Secrets Nurturing with Raw Cacao & Hibiscus

Смачний кавовий аромат, який не набридає. Не містить спирт, але містить алюміній. Блокує виділення поту надовго. Гель для душу з цієї серії теж з класним ароматом.

8/10

2. Засіб для інтимної гігієни Choice

Гарний натуральний засіб. Витрата невелика, нормально пінеться. Аромат цитрусовий, має ряд корисних властивостей. Алергію не викликав, але важливо враховувати натуральні складники.

9/10 https://club.makeup.com.ua/post/35637/

3. БАД Biotech USA Nutrition Active Women

Це ті самі вітаміни з небагатьох, від яких завжди бачу результат. З ними емоційний стан вирівнюється, менструація проходить без болі. Підходить для жінок, які займаються спортом. Склад вітамінів насичений, слід підбирати дозування за своїми потребами. Таблетки великі. 60 штук можна розділити на два курси.

9/10 https://club.makeup.com.ua/post/15213/

Продукти для цього looks

Комплекс вітамінів для жінок
Всі відгуки (2)
Балансуючий гель для вмивання обличчя
Всі відгуки (91)
Кондиціонер для зміцнення та сяйва волосся
Всі відгуки (33)
Шампунь для зміцнення та ся�йва волосся
Всі відгуки (39)