Улюблені тіні від Catrice.

Всім привіт. Поповнення моєї колекції тіней від Catrice. Як від звичайного користувача косметикою тільки для себе, скажу - це мої найулюбленіші тіні у використанні, як можу скористатися тільки однією палеткою - так і можу скомбінувати їх між собою і брати кольори з різних палеток, які мені потрібні, вони чудово поєднуються між собою, принаймні більшість кольорів.

Я вже писала більш розгорнутий допис на палетку в кольорах під назвою The Pure Nude, кому цікаво допис тут: https://club.makeup.com.ua/post/45959/.

Для вас дівчатка і хлоп'ятка зробола свотчі, щоб вам легше було обрати якщо надумаєтесь і якщо натрапите на мій відгук.)

Отже Catrice The Pure Nude - універсальна палетка як на щодень так і для вечірнього макіяжу, має і матові і сатинові відтінки.

Catrice The Hot Mocca - з'явилася у мене найперша з цієї лінійки, купувала її для осінньої пори). Також можна на щодень але ці вже більш в теплій гаммі, навіть ніби як і руденькі, принаймні у порівнянні зі всіма іншими згаданими тут. В палетці також присутні як сатини так і матові відтінки.

Catrice The Dusty Matte - теж універсальні але тут вже відсутні сатини, присутні тільки матові відтінки.

Catrice The Cozy Earth - дуже сподобалася, для тих хто любить прохолодний хакі, присутні сатинові і матові відтінки. По якості всі палітри однакові. Доречі дві останні придбала нещодавно, тепер в мене з цієї лінійки є всі кольори які я хотіла).

Колір очей у мене сіро голубий з вкрапленням кольору хакі навколо зрачка, всі ці відтінки мені пасують. ( Може кому згодиться ця інформація.)

Дякую за увагу. Всім добра.

Продукти для цього looks

Catrice The Dusty Matte Eyeshadow Palette
Всі відгуки (2)
Catrice The Pure Nude Eyeshadow Palette
Всі відгуки (5)
Catrice The Hot Mocca Eyeshadow Palette
Всі відгуки (3)
Catrice The Cozy Earth Eyeshadow Palette
Всі відгуки (2)