Тіні на всі випадки життя
Сьогодні про тіні Catrice The Pure Nude Eyeshadow Palette.
Всім привіт. Сьогодні хочу розповісти про ті тіні, які я використовую і на повсякдень, так і можу використати їх як основу для більш вечірнього макіяжу.
Часто попадалася на очі косметика від Catrice але чомусь мені нічого не хотілося купувати від даного бренду і даремно. Це той випадок, коли попри бюджетну ціну - ти знаходиш гарну якість продукту.
У мене палетка під назвою The Pure Nude.
Наскільки я знаю в цій лінійці існує п'ять різних кольорових палітр, але думаю з них саме ця підійде максимальній більшості дівчат, завдяки своїй універсальній гаммі відтінків. Кольори в коричневих тонах без рудого і надто холодного підтону.
На фото зображений мій денний макіяж очей, якому вже чотири години від моменту нанесення, враховуючи спеку на дворі яка була в цей день - вважаю що це непоганий результат.
Тіні не зібралися в складку повіка та не потускніли.
По відчуттям тактильно вони наче пудрові, дуже легко розтушовуються пензлями і відтінки в палетці класно доповнюють один одного, не перетворючись при цьому в бруд на повіках.
Палетка виявилась дуже універсальною, з нею можна зробити не один макіяж і якби мені довелося обирати тільки дві то ця була би у цій добірці. Тож раджу до покупки і до наступних зустрічей.
Коментарі (0)