1
/3
Милі корейські баночки
Ніколи раніше не звертала особливої уваги на догляд за руками, але цей дизайн крему Needly мене спокусив. Заодно взяла інший корейський крем для рук з дешевшого цінового сегменту.
Needly: ну це аестетік звичайно, працює норм, аромат перших хвилин 30 наче якесь пластикове відро, потім краще.
W.Dressroom: трохи легший по текстурі від Needly, теж добре вбирається, не створює неприємних відчуттів. Пахне, як не дивно теж пластиком, але слабше ніж Нідлі. Невеликий формат тюбика, дуже зручно закинути в кожну сумочку. По використанню +- однаковий результат від обох брендів.
Laneige додаю в цей пост, аби зберегти в профілі позитивний відгук на продукт. Раніше згадувала дану хітову маску в нейтрально-негативному контексті. Але те, що все ще її використовую напевно щось значить. В минулому відгуку писала, що ця маска не робить чудес які часто їй приписують, це досі так. Проте декілька причин змінили гнів на милість: економність - великого формату вистачило на 9 місяців використання і залишилось ще трохи менше половини; безпека покупки - це вже знайомий засіб і в сукупності характеристик однозначно краще придбати знайомий продукт, ніж шукати нового кота в мішку; гьорлі гьорл вигляд - спочатку відгуку можна зрозуміти, що я на це падка, рожева баночка, шпатель для нанесення, дуже симпатично; остання дещо дивна причина, але сидячи в укритті під час однієї довгої нічної тривоги зловила себе на думці, що з цією нічною маскою сильний, помітний блиск на вустах: "Підготувалась блєснуть в укритті". Мене досі забавляє і піднімає настрій ця невідповідність вигляду до ситуації. В дивний час живемо, коли проста маска для губ випливає в такому контексті.)
22 листопада, 2024
Продукти для цього looks
W.Dressroom Moisturizing Perfume Hand Cream No.30 White Musk
Парфумований крем для рук (міні)
0
Немає в наявності
W.Dressroom Moisturizing Perfume Hand Cream No.97 April Cotton
Парфумований крем для рук (міні)
0
106 ₴
Коментарі (0)