#12beautymealsmakeupclub.

Привіт усім!

Запрошую усіх на свою Різдвяну вечерю. Тут буде "смачно" і корисно🥰

На святковому столі в основному доглядові засоби і дійсно мої фаворити 2024 року.

Отже, які смаколики на вас чекають:

Для тіла.

1.Tesori d`Oriente Byzantium Shower Cream. Аромат неймовірний: огортуючий, солодкий, але не приторний. Пахне пудрою,ваніллю і трохи ладаном. Непогано зволожує, добре піниться і на короткий час пахне на шкірі.

2.Tesori d`Oriente Byzantium Body Cream. Крем сподобався тим, що круто зволожує навіть мою ультрасуху шкіру. Неймовірно пахне, аромат не набридає поки що. Швидко вбирається,не жирнить одяг. Гарний тандем з гелем для душу.

Для обличчя. На Святвечорі багато масок.

Тканинні маски це окремий вид релаксу і користі для шкіри і душі.

3.Гідрогелева маска з колагеном Biodance Bio Collagen Real Deep Mask Sheet

Маска для сну,яка творить дива : добре зволожує, розчиняється і напитує шкіру. Це моє відкриття кінця 2024 року. Незабаром зроблю про неї огляд.

4.Тканинна маска з перловим колагеном Medi Peel Pearl Collagen Firming Glow Mask.

Ця маска має майже ідеальне лекало, добре просочена есенцією і має накопичувальний результат. Дуже круто зволожує і надає ефект ліфтингу, який триває цілий день. А її приємний аромат є гарним доповненям до релаксу.

5.Picobio Super lifting.Профмаска

Про цю маску я писала не один раз. Ця маска точно з майбутнього. Бо вона творить дива в кубі: ліфтинг, який триває декілька днів, накопичувальний ефект після курсу з 8-10 процедур, незабутні відчуття під час дії маски. Шкіра після наче натягується і розрівнюється. Зморшки "тікають" але звичайно через декілька днів повертаються. Хоча пройшовши повний курс помітила, що навіть глибокі зморшки на лобі стали мілкішими і глибина так і не повернулась після перерви в пів року.Це звичайно не уколи краси, але ефект не можна порівняти з жодною маскою, яку я купувала раніше. Дійсно зтирає роки і всі це помітять.

https://club.makeup.com.ua/post/27507/

6 Гідрогелеві патчі з пептидами і болгарською трояндою Medi Peel Hyaluron Rose Peptide 9 Ampoule Eye Patch

Ці патчі просто знахідка для ранку. Гарно знімають набряки і трошки "преображають" шкіру. Пахнуть солодко і приємно, добре просочені есенцією, але не сповзають. Користуюсь більше місяця і мені подобається результат.

7.Ліфтинг-крем з пептидним комплексом Medi Peel Peptide-Tox Cream

Крем гарно зволожує, не обтяжує, не забиває пори. Ніякої плівки,висипів і просто неприємних відчуттів. Користуюсь вже декілька тижнів і мені подобається. Гарно лягає під BB крем, не скочується. І гарно працює вночі. Зранку шкіра зволожена і пружніша. Якогось глобального ефекту поки не бачу, але це пептиди-треба чекати. Огляд напишу згодом.

8.Нічна маска з гіалуроновою кислотою зволожувальна May Island 7 Days Secret Deep Water Sleeping Mask Pack

Ці трикутнички стали моєю маленькою забавкою. Наношу декілька разів на тиждень і мені подобається, що масочка-крем легка, гарно зволожує і не обтяжує шкіру. На ранок шкіра зволожена і відпочивша. Трикутника вистачає на 5 разів,хоча я щедро наношу.

9.Сироватка для обличчя, з пептидами Enough 8 Peptide Sensation Pro Balancing Ampoule. Моя базова сироватка, до якої я час від часу повертаюсь. Легка, не залишає плівки, зволожує і добре комбінується з усім, чим я користуюсь. Див особливих не робить в плані зморшок, але з нею нові наче не утворюються.

https://club.makeup.com.ua/post/20720/

10.Maybelline New York Dream Satin BB Cream 8 in 1 Це мій фаворит вже багато років. І я його обожнюю за невагомість, легкість і природність на обличчі. Він нічого не замаскує, але додає сяяння і вирівнює тон.

https://club.makeup.com.ua/post/19104/

11. Lancome Lash Idole Mascara Туш для вій. Брала міні набір з парфумом. Туш сподобалась, вона не ідеальна (трохи відпечатується на повіку верхньому), але гарно виглядає на віях. Тому зараз нею користуюсь і поки влаштовує. Огляд зроблю пізніше.

І який Святвечір без узвару!Мій узвар-це парфум Azeezah

12. Lattafa Perfumes Azeezah Цей аромат запав в душу з першої секунди. Дуже стійкий, солодкий, привабливий, грайливий і гарно звучить взимку. Пряний,насичений і ненав'язливий. Схожий трохи на "туфельку " Carolina Hererra, але легший і більш носибельний, як на мене.

https://club.makeup.com.ua/post/49982/

Дякую за увагу і мерщій за мій стіл! Смачного!

21 грудня, 2024
Олена В
21 грудня, 2024